Címke: Leander

leander

Szaktanácsadás

Szükséges a leandert lemosó permetezésben részesíteni, vagy nem is szabad?

2024. március 12.

Érdeklődöm, hogy kell-e a leandert lemosó permetezésben részesíteni vagy nem szükséges? Vagy nem is szabad? Vegesol eReS szerrel kezelném.

Szaktanácsadás

Már kihelyezhetem a leandert a kertbe?

2024. március 5.

A leandereket teleltetésre behoztam a ház hűvösebb részébe ősszel. Mikor tehetem ki őket a kertbe? Nem szeretném elkapkodni a dolgot.

Szaktanácsadás

Kint hagyhatjuk télre a leandereket?

2024. február 5.

Kint hagyhatom-e télre a leandereket? Áttelelnek-e a szabadban, fagynak kitett helyen? Ellentétes tanácsokat kaptam, nem tudom melyik az igaz.

Agrárhírek / Életmód

Boldog új évet, Kedves Olvasóink!

2024. január 1.

Trendfordulót él a mezőgazdaság a szakértők szerint, akik kihívásokkal teli esztendőnek jósolják 2024-et. De ezzel ma még ne törődjünk, optimistán kívánunk mindenkinek boldog új évet – az utóbbi hónapokban született legolvasottabb cikkeinkkel. BÚÉK!

Szaktanácsadás

Miként kezeljem az elszürkült és megrágott levelű leandert?

2023. november 11.

Az idén ajándékba kapott leandertő levelei nagyon furcsák, szürkés színűek, és valami rágja is. Mit tudok vele tenni, ha meg akarom menteni? Hogyan kezeljem?

Agrárhírek / Bulvár

A 12 leggyilkosabb növény a világon

2023. november 1.

A cím alapján az ember első gondolata az, miért teremnek ilyen veszélyes növények? Holott ezek a gyilkos növények valójában önvédelmi módszereket használnak azért, hogy az élővilág többi képviselője ne bánthassa őket. Aki mégis rájuk támad, pórul jár.

Szaktanácsadás

Mi a teendőnk a teleltetés előtt, ha színelváltozásokat látunk a leanderen?

2023. október 8.

Apró színelváltozásokat találtam a leander levelein, valamint pókhálószerű képződményt is. Van-e teendőm ezzel a növény beteleltetése előtt?

Szakcikkek / Házikert

A leander ápolása teleltetés előtt

2023. október 2.

Elkezdődött a “mikor vihetem be a leandert?” szezon, vagyis egyre többen dilemmáznak a leander teleltetése miatt. Nézzük is sorra a legfontosabb tudnivalókat!

Szakcikkek / Házikert

Mitől sárgul a leander levele?

2023. szeptember 9.

A legnagyobb odafigyelés ellenére is gyakran előfordul, hogy elkezd a leander levele potyogni, vagy először sárgulni és utána lepotyogni.