2020. december 24.
Az egy főre jutó marhahús-fogyasztás Uruguayban a legnagyobb, itt nem kevesebb, mint 56,3 kilogrammnyi az egy főre jutó mennyiség.
2020. november 10.
2020 első felében az EU marhahústermelése 2,4 százalékkal csökkent. A Covid-19 mellett az EU az egyes tagállamok aszályát is okolja a csökkenésért.
2020. augusztus 5.
Profit soron pozitív meglepetést hozott a Tyson Foods gyorsjelentése. Nem jó hír viszont, hogy a marha- és sertéshúsok értékesítése látványosan visszaesett.
2020. május 19.
Húsz-harminc százalékkal csökkenti a marhahús árát az Egyesült Államok egyik legnagyobb húsfeldolgozó cége, a Tyson Foods.
2020. május 18.
A felfüggesztés az után következett be, hogy Ausztrália a múlt hónapban független vizsgálatot kért az új típusú koronavírus eredetéről, majd néhány nappal ezután Kína 80 százalékos tarifa bevezetését javasolta az ausztrál árpaszállításra.
2020. május 12.
Az éttermek bezárása és az Egyesült Államokban bevezetett kijárási korlátozások következtében súlyosan lecsökkent az értékesítés a partnereinknél, amelyek főleg éttermek voltak. Ez ahhoz vezetett, hogy a Beyond Meat-nek gyorsan újra kellett gondolni a stratégiáját.
2020. február 2.
Az Egyesült Államok Brazíliát és Kínát előzte meg tavaly a marhahústermelő országok rangsorában.
2019. november 23.
Egy tányér forró gulyás – aki szereti annak egy kis csípős paprikával megbolondítva – még a legborongósabb őszi napokon is képes „feléleszteni” az embert!
2019. szeptember 25.
Az indiai termelés, szintén ideszámítva a vízibivalyokat, a 7,4 millió tonnás Kína után következik a maga 4,3 millió tonnájával.