Címke: Pálinkafőzés

pálinkafőzés

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

A pálinka nem játék! - Csak a kiváló minőség az elfogadható

2018. december 13.

Ez az írás a húszas éveinek elején járó Szőllősi Kristófról szól, aki, többek között, az ország legnagyobb pálinka- és párlatversenyén a Quintessence-n kategória győztes lett, és megmutatta, hogyan is lehet, illetve kellene ezt csinálni.

Agrárhírek / Agrárközélet

Odafigyeléssel elkerülhető a baj! - Gondolatok a pálinkafőzés veszélyeiről

2018. november 17.

Az igazán jó minőségű párlat elkészítéséhez jó minőségű gyümölcs, megfelelő, biztonságos felszerelés és szakértelem szükséges. Az érdeklődők rengeteg fórumon elsajátíthatják a minőségi párlatfőzés részleteit.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Földrajzi oltalom alá került a homokháti őszibarack pálinka

2018. június 8.

Homokháti őszibarack pálinka tulajdonságaiban kitűnően hozza az alapanyagául felhasznált gyümölcsök fajtajegyeit.