Címke: Program

program

Agrárhírek / Agrárközélet

III. Mosonmagyaróvári Agrártájoló - szakmai nap és kiállítás

2019. október 30.

A Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara 2019-ben ismét megrendezi a III. Agrártájoló szakmai napot és kiállítást, amelyen az Egyetem hallgatói számára szeretnénk tájékozódási pontot adni a piacon szereplő vállalkozásokról/cégekről.

Agrárhírek / Agrárközélet

Szüreti mulatság és veterán gépek bemutatója várja az érdeklődőket Vácrátóton

2019. szeptember 7.

A vácrátóti szüreti mulatság a bor, a kultúra és a gasztronómia kapcsolatát hivatott erősíteni a hagyományok életben tartása mellett.

Agrárhírek / Agrárközélet

Izgalmas őszi programokat kínál az Ipoly Erdő Zrt.

2019. szeptember 2.

Fedezzük fel együtt az őszi erdő csodáit! Az Ipoly Erdő Zrt. szeptember elejétől kínál számos izgalmas programot a családoknak, baráti társaságoknak, túrázóknak, kirándulóknak.

Agrárhírek / Szőlő-Bor

Hamarosan megnyitja kapuit Európa legszebb borfesztiválja a Budai Várban

2019. augusztus 30.

A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.

Agrárhírek / Agrárközélet

Bábolnai Gazdanapok 2019 - kiállítói tájékoztató

2019. augusztus 12.

2019. szeptember 5-én újra megnyitja kapuit a 32. BÁBOLNAI GAZDANAPOK! Fontos részletekről számolunk be az eseménnyel kapcsolatban.

Agrárhírek / Bulvár

Keményen odavágtak a világ legjobb sportfavágói!

2019. május 29.

Az erőt próbáló megmérettetést, a STIHL Timbersports Champions Trophy-t közel 1400-an nézték élőben Svédországban. A versenyen az amerikai Matt Cogar bizonyult a legjobbnak.

Agrárhírek / Agrárközélet

Kreditpontos konferenciák az Alföldi Állattenyésztési Napokon - Megmutatjuk a részletes programot

2019. április 28.

A NAK a szaktanácsadókat az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok konferenciáin való részvételért egyenként 2-2 kreditponttal értékeli.

Agrárhírek / Agrárközélet

ARASZ: Gazdálkodási napló – a fejlődés útján

2019. április 16.

Bő egy év telt el azóta, hogy az ARASZ Agro Adminisztrációs Szoftver megjelent a piacon. Ezalatt a rövid idő alatt mégis több, mint ezer Gazdálkodási Napló, és ezáltal web-gn vagy nitrát jelentés készülhetett el a fenti program segítségével.

Agrárhírek / Agrárközélet

Díjátadó ünnepséggel vette kezdetét a 20. Gyulai Pálinkafesztivál

2019. április 13.

A pálinkafesztivál nyitónapján bemutatták a Kárpát-medencei Nemzeti Összetartozás Pálinkáját is, amely magyarországi pálinkákból és határon túli párlatokból készült. A közönséget a pálinkák és a gasztronómiai bemutatók mellett számos koncerttel várják.

Agrárhírek / Agrárközélet

Megmutatjuk a PREGA 2019 Konferencia részletes tematikáját!

2019. január 15.

A PREGA Konferencián, egy helyen találkozhat precíziós gazdálkodókkal, precíziós gazdálkodást oktató és kutató intézmények képviselőivel, állami döntéshozókkal, valamint agrárdigitalizációs termékeket forgalmazó, szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások döntéshozóival.