2022. október 11.
Koraiságából adódóan, valamint rövid tenyészideje miatt alkalmas a fogyasztási idény széthúzására.
2022. szeptember 10.
Hogyan készül a Bokashi komposzt, és miért hatékonyabb ez a megoldás, mint a többi komposztálási módszer?
2022. szeptember 7.
A mikrozöldek az elmúlt évtizedben a kulináris világ meghatározó részévé váltak, és káprázatos színekkel, valamint élénk ízvilággal gazdagították az ételeinket.
2022. június 23.
Ha a Föld összes fogyasztója áttérne a növényi alapú étrendre, sokkala nagyob mennyiségű növényi táplálék válna elérhetővé.
2021. december 25.
A helytelen táplálkozás költségei a becslések szerint a globális jövedelem körülbelül 5%-át teszik ki évente.
2021. április 1.
A növényi alternatívák gyors növekedése azzal jár, hogy a hagyományos hús fogyasztása csökkenni kezd majd a jövőben.
2020. november 22.
A repcefehérje hasonló hatásokat váltott ki az anyagcsere paraméterekben és a szív- és érrendszeri kockázati tényezőkben, mint a szójafehérje.
2020. augusztus 29.
Az év első felében a Rügenwalder Mühle 50 százalékkal tudta növelni vegetáriánus „húsgombócok” és a húst nem tartalmazó mortadella eladásait.
2018. november 16.
A tanulmány szerint, ahogy az egészségre ártalmas egyéb termékek, mint például az alkoholos italok, a dohányáruk és a cukor megadóztatása, úgy a vörös és feldolgozott húsokra kivetett adó is az egészségesebb élelmiszerek felé terelheti az embereket.