24℃ 12℃
április 30. Katalin, Kitti, Zsófia, Piusz
Agrárhírek / Agrárközélet

Bővülő lehetőségek a rovarok felhasználhatóságában

2018. február 26.

Napjainkban egyre nő az igény a gazdasági állatok takarmányozásában az alternatív fehérjeforrások felhasználása iránt a hagyományos fehérjeforrások kiváltására.

Agrárhírek / Gépinfo

Gumiabroncs levegő nélkül

2018. február 26.

A Michelin X-Tweel SSL levegőnélküli kerék-gumiabroncs kombinációja mostantól az európai piacon is elérhető.

Szakcikkek / Tápanyag-utánpótlás

Olajos növények tápanyag-utánpótlása

2018. február 26.

A kéntrágyázás fontosságát jelzi az a tény, hogy a növények által a vegetációs időszakban a talajból felvett kén mennyisége alig marad el a foszforétól.

Agrárhírek / Gépinfo

Használtan is jó választás! - Hardi permetezőgépek az Agroázistól

2018. február 26.

Az Agroázis szakemberei az eladott használt gépet az újakhoz hasonlóan beüzemelik, a gépkezelőt pedig megfelelő oktatásban részesítik.

Házikert / Ház, táj blog

Nyissuk ki a könyveket!

2018. február 25.

Erő és lélek. Nyissuk ki a könyveket! Mindkettőt megtaláljuk bennük.

Agrárhírek / Agrárközélet

Február 26. az adóbevallás legvégső határideje

2018. február 25.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) webes kitöltő programját már az egyéni vállalkozók is használhatják.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Függetlenség, fejlődés, KWS - Partnertalálkozó és díjátadó három helyszínen (+VIDEÓ)

2018. február 23.

Pallós Mihály ügyvezető arra hívta fel a figyelmet, hogy a KWS továbbra is egy független vállalat, amely a gazdákért dolgozik.

Agrárhírek / Agrárközélet

Nagyot nőtt a magyar gabonaexport

2018. február 23.

A kivitt mennyiség 43 százalékát a búza, 45 százalékát a kukorica, 12 százalékát az árpa adta.

Agrárhírek / Támogatások, pályázatok

Március 21-ig áll fenn az anyakecske birtokon tartási kötelezettség

2018. február 23.

A birtokon tartási kötelezettség 2017. december 12-től 2018. március 21-ig áll fenn.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Pontyleves

2018. február 23.

Halászlevet mi általában csak nyáron eszünk, nálunk nem része a karácsonyi menünek, így ilyenkor, február-március környékén már kezd kialakulni a hiányérzet.