Gazsi Zsolt

Gazsi Zsolt

Agrofórum Online

Talajlazító ajánlat hazai referenciákkal és videókkal

2019. július 4. 13:51

A talajlazítás fontosságát nem lehet elégszer kihangsúlyozni, a megfelelő időben és módon végzett lazítás látványos eredményeket hozhat a termelésben. A talajlazító alkalmazásával javíthatjuk talajaink állapotát, megszüntethetjük a károsan tömörödött eke- és tárcsatalp réteget. A lazított talajrétegben a víz mélyebbre jut, növekszik a talaj levegőtérfogata és felgyorsul a talaj biológiai élete.

Gépészet Videó

Magágykészítő kompaktor a 300 LE feletti erőgépekhez

2019. március 5. 15:53

A cseh OPaLL-AGRI ajánlata ebben a kategóriában a NEPTUN eszközhordozóval kombinált SATURN IV kompaktor, amely elérhető 8 és 10 méteres munkaszélességben.

Rollmot szántáselmunkáló hengerek

2019. február 5. 10:00

A szántáselmunkáló hengerek alkalmazása a munkagépek közül talán a legszélesebb körű. Használata tavasszal elkezdődik a felfagyások kezelésére, a bokrosító hengerezésre, utána nyáron kapcsolt munkagépként (pl nehéztárcsa után) a talajmunkák lezárására és ősszel a magágykészítésre, vetések lezárására illetve szántáselmunkálásra vehetjük igénybe ezt a sokoldalú munkagépet.

Gépészet Videó

OPaLL-AGRI Saturn IV magágykészítő kompaktor Csehországból

2018. december 10. 07:47

Az OPaLL-AGRI egy csehországi családi tulajdonban működő vállalkozás, akik Brno-tól északra gyártják kimagasló ár-érték arányú munkagépeiket. A termékpalettán megtalálhatók a függesztett és félig-függesztett váltvaforgató ekék, magágykészítő kompaktorok, szántáselmunkáló hengerek, szántóföldi kultivátorok, rövidtárcsák és a tavalyi évtől a talajlazítók.

Gépészet Videó

QUIVOGNE nehéztárcsa – amikor igazán száraz a talaj

2018. november 7. 09:07

A csapágyazás minősége a QUIVOGNE nehéztárcsáknak szintén nem elhanyagolható, igen hosszú élettartamú és alul extra kopólemezzel védett.

OPall-Agri váltvaforgató eke Csehországból

2018. szeptember 12. 06:36

A cseh OPaLL-AGRI géppalettáján megtalálhatók az ekék, magágykészítők, talajlazítók, rövidtárcsák, szántóföldi kultivátorok és szántáselmunkáló hengerek.

QUIVOGNE talajlazítók 1 – 16 késes kivitelben

2018. június 5. 10:27

A talajlazítás fontosságát nem lehet elégszer kihangsúlyozni, a megfelelő időben és módon végzett lazítás látványos eredményeket hozhat a termelésben.

Gépészet Képgaléria

QUIVOGNE MaxiPlant sorközművelő kultivátor

2018. május 11. 04:22

A sorközművelő kultivátorok használatával a mechanikai gyomirtás mellett egy menetben gondoskodunk a sorközben a talajszellőztetésről és a kapillárisok átvágásával a vízpárolgás csökkentéséről.

QUIVOGNE MaxiPlant sorközművelő kultivátor

2018. április 11. 10:48

A tavasz folyamán a MaxiPlant kultivátorok bevezető áron érhetők el a kiemelt kereskedőknél.