4 dolog, amit még nem tudtál a Lemken Juwel ekékről – II. rész

4 dolog, amit még nem tudtál a Lemken Juwel ekékről – II. rész

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

Fontos információk a Lemken Juwel 10 ekékről, amikről lehet, hogy még nem is hallottál. Nézd meg videónkat, és válassz belátásod szerint.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

20 éve a biológiai növényvédelem szolgálatában

5:05

20 éve a biológiai növényvédelem szolgálatában

2023. április 18. 12:31

A Biocont Magyarország Kft. fennállásának 20. évfordulóját ünnepli hazánkban. A mára, a szakmában divatossá váló biológiai, regeneratív, fenntartható vonalat a cég egyedi módon, immár húsz éve képviseli hazánkban. Két évtized alatt a Biocont egyszemélyes vállalkozásból napjainkra mintegy 800 millió forintos árbevételt lebonyolító, 15 fős céggé nőtte ki magát. A jubileum és a cég aktualitásai kapcsán tartott sajtótájékoztatót Najat Attila ügyvezető, melyen részt vettek a cseh anyacég alapítója, tulajdonosa Dr. Milan Hluchý, valamint Daoda Zoltán a Kukorica Kör Egyesület ügyvezetője is.

Lesz megvásárolható traktor? Időben érkeznek a gépek a precíziós pályázatra? - A KITE válaszol!

2022. június 21. 12:12

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a magyar mezőgazdaság válságálló, amit az is bizonyít, hogy a beruházási kedv az utóbbi időszakban sem csökkent a hazai agráriumban. A géppiac azonban jelenleg mindezt nehezen tudja leköveti. Az energia- és nyersanyag-árak robbanásszerű növekedése, a logisztikai problémák, és az orosz-ukrán háború miatt súlyosbodó nehézségek komoly csúszokat eredményeznek. Nincs ez másként a KITE által forgalmazott eszközök esetében sem, de például a John Deere-nál már javuló tendenciákat lehet megfigyelni.

Hardi Percek IV. rész - TurboFiller vegyszer-bekeverő rendszer

2018. november 16. 09:09

A HARDI TurboFiller vegyszerbekeverő segítségével könnyen és gyorsan keverhető be a permetté, ezáltal a gépkezelő a legnagyobb biztonságot élvezi a veszélyes anyagokkal végzett művelet közben. A vegyszerbekeverőben található tartálymosó pedig lehetőséget nyújt a göngyölegek gyors, hatékony tisztítására és a növényvédő szerek minden cseppjének hasznosítására.

Itt a legújabb Väderstad Carrier rövidtárcsa - Bemutatkozott az XT Marcaliban

2022. augusztus 18. 08:42

Mindent ellepő porfelhő nélkül, viszonylag nedves talajon tarthatta meg szántóföldi roadshow-jának utolsó gépbemutatóját a Väderstad. Marcaliban a tarlóhántástól egészen a repce vetéséig bemutatták a szárazságban, aszályban ajánlott talajművelési technológiákat.

Szálastakarmányozás, tárolás? A Gravetti Kft. mindenre megoldást kínál

05:10

Szálastakarmányozás, tárolás? A Gravetti Kft. mindenre megoldást kínál

2023. december 6. 14:10

Akár a szálastakarmányozás gépeiről, akár a tárolás eszközeiről beszélünk, a Gravetti Kft. kiváló lehetőségeket szolgáltat mindkét szegmensben. Idén az Agritechnica kiállításon is talákozhattunk a forgalmazóval a Richell standján, ahol Shelterall típusú tárolósátrakkal ismerkedhettek meg az érdeklődők, valamint az ELHO gépgyártó partner esetében is körbejárhattuk a kiállított gépeket.

Väderstad innovációk XII. - CrossCutter Knife és CrossCutter Disc

2023. február 15. 14:56

A CrossCutter Disc hullámos tárcsa 470, és 510 mm-es méretben kapható és a CrossCutter Knife forgókéses hengerrel kombinálható.

Levéltetvek elleni védekezés

2020. június 26. 07:22

A cseresznyelégy és a monília után a következő legdühítőbb ellenségeink a levéltetvek, amelyből idén különösen sok van jelen a kertekben és ültetvényekben. Ezek az apró rovarok kolóniákat alkotva telepszenek meg a növényeink fiatal hajtásain már kora tavasszal, miután pete alakban sikeresen átteleltek a fák kéregrepedéseiben, rügyein, egyéb növényi részeken. Évente több, akár 10-12 nemzedékük is fejlődik hazánkban.

Agritechnica 2019 - A jövő és a jelen legjobb traktorai, robottraktorok és drónok Hannoverből

2019. december 4. 07:14

Permetezőgépek, traktorok, talajművelő gépek, drónok, robotok. A világ egyik legjelentősebb agrárkiállítására megérkezett a jövő, a gépgyártók nagy része ugyanis egészen különleges koncepciókkal rukkoltak elő.