Idén is újdonságokkal állt elő a Velox-Ker Kft.

Idén is újdonságokkal állt elő a Velox-Ker Kft.

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

A Velox-Ker Kft. az idei, második alkalommal megrendezett Szentlőrinci Mezőgép Napokon is felvonultatta mezőgazdasági gépeit. A jól megszokott Massey Ferguson gépeken felül jó pár újdonsággal készült a forgalmazó, köztük ERMO alap talajművelő gépekkel, és rövidtárcsával, közép- és mélylazítókkal, MacDon felxibilis vágóasztallal.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Raktározási tippek hosszútávra - Így várhatod ki a magasabb terményárakat

06:48

Raktározási tippek hosszútávra - Így várhatod ki a magasabb terményárakat

2019. június 12. 07:32

A kalászosok aratási szezonja előtt fontos kérdés, hogy hogyan, miként tároljuk a betakarított terményt - különösen, ha azt hosszútávon szeretnénk a raktárban tartani a magasabb felvásárlási árak reményében. A legfontosabb szabály, hogy soha ne hagyjuk magára a betárolt árut, az mindig a lehető legjobb állapotban legyen.

Hardi Percek XIX. - Hidraulikus nyomtáv-állítás

2022. május 14. 19:30

A FloatRide rugózással rendelkező ALPHA evo EcoDrive felszerelhető hidraulikus nyomtávállítási funkcióval is. Az ilyen híd esetében a nyomtáv 180–280 cm tartományban állítható (a gumiabroncsmérettől függően).

Minőségi traktor? Kiváló szervizszolgáltatás? Itt a megoldás!

2020. december 31. 08:26

A Két-KATA Kft. telephely bemutató sorozatának 4., utolsó epizódjában szerepel a telephely bemutatása, az ügyfél vélemények, a cég története és külföldi kapcsolataik tapasztalatai, így aki eddig lemaradt volna bármelyik epizódról, itt egészben megtekintheti.

Väderstad innovációk IV. - A Rapid-elv

2022. május 14. 19:28

A Väderstad innovációkat bemutató videósorozatunk negyedik részében a Rapid-elvet és annak előnyeit ismerhetik meg nézőink.

Idegenelés őszi búzában - Agrofórum határszemle Sipos Gazdával

2022. június 15. 14:40

Mi az az idegenelés? Hogyan zajlik mindez a vetőmag-termesztés időszakában? Sipos gazda válaszol.

Ami a komposztálásba belefér - és ami nem

10:41

Ami a komposztálásba belefér - és ami nem

2024. április 6. 13:10

Éves szinten háztartásonként megközelítőleg 300 kg háztartási hulladék keletkezik, amelyből megfelelő ismeretekkel kiváló minőségű komposzt készíthető.

A jól termő repce, amit majdnem kitárcsáztak

2021. augusztus 25. 08:34

3,59 tonna. Átlagban ennyi repcét takarított be hektáronként a kombájn a Pálhalmai Agrospeciál Kft. ősszel majdnem kitárcsázott tábláján. A 4100 hektáron szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó agrárvállalatnál a kelés gyengesége miatt komoly dilemma volt, hogy az adott parcellán mi legyen az olajos növénnyel. Végül a Head-Land Kft. tápanyag-utánpótlási technológia alapján jó döntés született, amit az egységes, egyöntetű állomány képe, és a hozammérő is igazolt.

Óvári gazdászok találkozása a jövőjükkel - A Precíziós Agrártájolón jártunk

2022. április 27. 10:47

A pilisvörösvári születésű Ziegler István példája tökéletesen megmutatja, milyen lehetőségeket rejt egy olyan alkalom, amikor az egyetemi oktatás és a piaci, gyakorlati oldal összetalálkozik. Az április közepén Mosonmagyaróváron megrendezett Precíziós Agrártájoló számos tekintetben segítette a Széchenyi István Egyetem hallgatóit, de a megjelent kiállítókat is. Amíg utóbbiak a jövőbeli munkatársakat kereshették, addig a hallgatók a rendezvény idején innovatív technológiákkal ismerkedhettek meg, és naprakész tudást szerezhettek a hazai mezőgazdaság kiváló cégeitől és azok képviselőitől.