KWS Kukorica Termelési Versenyek 2017 – Díjátadó

KWS Kukorica Termelési Versenyek 2017 – Díjátadó

Agrofórum Online

Három helyszínen; Kecskeméten, Hévízen és Hajdúszoboszlón tartott partnertalálkozót a KWS Magyarország Kft. januárban. A szakmai rendezvényen a vállalat szakemberei mellett számos partnercég is hasznos információkkal látta el a megjelent gazdálkodókat.

A növényvédelem, a gépesítés és a tápanyag-utánpótlás mellett az agrárbiztosításokról is szó esett, így termelők valóban széleskörű ismereteket gyűjthettek a partnertalálkozók alkalmával. Az idei évben a KWS Magyarország Kft. azzal is emelte rendezvényei színvonalát, hogy termésversenyének legjobbjait a három helyszínen díjazta.

KWS új generációs kukoricahibridek 2019-ben! (Pájtl József, Tamási)

2018. október 12. 16:43

A KWS Magyarország Kft. a 2019-es szezonra három új kukoricahibridet mutat be a magyar gazdálkodóknak. A KWS Smaragd, a KWS Kasmír és KWS Durango a KWS Kukorica Teszt Akadémia program részeként 2018-ban többek között a Tolna megyei Tamási térségében is bizonyíthatott.

Lisztharmat fertőzés őszi búzában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

04:10

Lisztharmat fertőzés őszi búzában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

2019. július 2. 10:23

Mit kell tudni a lisztharmat gombabetegségről? Hogyan lehet megelőzni a lisztharmat fertőzést? Védekezés és a lisztharmat jellemzői. Agrofórum növényvédelmi kisokos Békési Pállal.