Címke: KWS

KWS

Agrárhírek / Agrárgazdaság

Élénken érdeklődtek a befektetők az agrárcégek papírjai iránt

2024. június 6.

A mezőgazdasági szektor cégeit követő ETF-ek, azaz a tőzsdén kereskedett indexkövető befektetési alapok kurzusai 1,1 százalékos emelkedés és 5,6 százalékos csökkenés között szóródnak 2024 eddigi időszakára vonatkozóan.

PR cikk / PR cikk

BREAKING NEWS! Újabb repcerekord a KWS hibridjeivel

2023. augusztus 2.

„Ennyi repcém még sosem termett” – nyilatkozta Hársházi Péter, aki immár 30 éve gazdálkodik Somogy vármegyében, Szentgáloskéren. Ismét jól vizsgázott a KWS genetikája.

PR cikk / PR cikk

Ki lesz a következő?

2023. június 19.

A KWS Magyarország Kft. Szemes növények termékmenedzsereként a meteorológiai nyár első napjainak visszatérő momentuma, amikor a kukorica agroszerviz kisparcellás fejlesztési kísérletek, tőszámkísérletek, független kísérleti hálózatot, illetve saját DEMO kísérleteink alkotta rendszert járom be az országban. Jó néhány helyszínt láttam, és már közel 15 ezer adatpont gyűlt össze az idei évből.

PR cikk / PR cikk

Kiváló minőségű vetőmagok az egészséges repceállományért

2023. május 30.

Nemesítő munkánk célja, hogy minden gazdálkodónak – termesztési technológiától függetlenül - az adott régió éghajlati és sajátos termelési viszonyaihoz alkalmazkodó fajtákat és megoldásokat kínáljunk. Ez az alapja a hatékony mezőgazdaságnak.

Videó

A ciroké lehet a jövő, de érkezik a KWS új Giro kukoricája is

2022. október 3.

A cirok lehet a jövő takarmánynövénye? Milyen tartalékok vannak még a kukoricában? Hogyan segítheti a gazdálkodókat a digitalizáció, a dróntechnológia és más modern megoldások? Többek között ezekre a kérdésekre próbáltak meg választ adni a KWS szakemberei a Vas megyei Bozzaiban megrendezett szántóföldi bemutatón.

Szakcikkek / Növénytermesztés

"A rossz évek a legjobb tanító évek azoknak, akik tudnak gondolkodni és a tanulságokat hasznukra tudják fordítani" - (Tessedik Sámuel)

2021. november 29.

A stressz az összes élő szervezetre, a legparányibbtól a legösszetettebb struktúrával bírókra is hatással van és természetesen indirekt vagy közvetlen módon kölcsönhatás tapasztalható közöttük.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Biztos nyitás KWS repcehibridekkel

2021. július 21.

A repcetermesztő sikerének egyik kulcsa a termésbiztonság. A jó minőségű, nagy és biztos termés eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő hibrid kiválasztása. Fontos a termésbiztonság, mivel nem tudhatjuk, hogy a következő év milyen kihívásokat tartogat a repce számára.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Megerősítette éves árbevételi kilátásait a KWS

2021. május 23.

A KWS csoport nettó árbevétele 5,8 százalékkal emelkedett a vállalat 2020/2021-es pénzügyi évének első kilenc hónapjában.