Traktor kellene? A minőség nem lehet kérdés!

Traktor kellene? A minőség nem lehet kérdés!

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

A Két-KATA Kft. új telephely átadó ünnepségének megvalósítását lehetetlenné tette a COVID-19 vírus. Ennek ellenére nem estek kétségbe, kitaláltak egy megoldást, amivel minden érdeklődőhöz eljuthatnak: egy online, telephely átadó videósorozatot.

A sorozat harmadik epizódjában olyan emberek szólalnak meg, akik az Európát ellátó, németországi Kubota Deutchland GmbH. felelős vezetői. Folyamatos kapcsolatban állnak a Két-KATA Kft.-vel, mivel Magyarországra is innen érkezik minden termék és információ. Számukra is fontos esemény a Két-KATA Kft. új telephelyének megnyitása, ami tökéletesen megfelel minden elvárásnak, amit a Kubota állít kereskedői felé, így alkalmas olyan nemzetközi események megrendezésére is, mint ügyféltalálkozók vagy termékbemutatók.

Ahogyan a videóban is elhangzik, ez a beruházás fontos, erős elköteleződés jele egyrészt az anyacég – de a Két-KATA Kft. ügyfelei iránt is. Az új telephely lehetővé teszi, hogy a jelenleginél is sokkal alaposabb, minőségibb munkát végezzenek az ott dolgozók, így az ügyfelek élménye is még pozitívabbá válik.

További információkért látogasson el weboldalunkra: http://www.kubota-traktorok.hu/

Vagy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken: +30(28)465-053 info@ketkata.hu

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Ilyen volt az idei gyümölcsszezon - milyenek a jövőbeli kilátások?

2020. augusztus 27. 08:47

A 2020-as gyümölcstermesztési szezont talán minden eddiginél nagyobb bizonytalanság jellemezte. Ebben az ágazatban nem csak a koronavírus járvány okozott gondot. Az erős és sok napon át tartó tavaszi fagyok, majd a hosszú száraz időszak után a júniusban egyszerre lezúduló csapadék sok gyümölcsöt tönkretett idén. Vajon van még perspektíva az ágazatban? Merre kell a termelőknek fejlődni és van-e kereslet a magyar gyümölcsre?

Milyen aratásra számíthatunk idén? - Gazdálkodókat kérdeztünk Mezőfalván

03:14

Milyen aratásra számíthatunk idén? - Gazdálkodókat kérdeztünk Mezőfalván

2019. június 12. 07:30

Gazdálkodókat kérdeztünk a NAK Szántóföldi Napokon, hogy milyen aratást várnak.

Agritechnica 2019 - A jövő és a jelen legjobb traktorai, robottraktorok és drónok Hannoverből

2019. december 4. 07:14

Permetezőgépek, traktorok, talajművelő gépek, drónok, robotok. A világ egyik legjelentősebb agrárkiállítására megérkezett a jövő, a gépgyártók nagy része ugyanis egészen különleges koncepciókkal rukkoltak elő.

I. REL-EXPO beszámoló: A Covid is visszaigazolás a kistermelőknek: szükség van rájuk!

2021. július 4. 21:01

2021. június 25-én rendezték meg Gödöllőn az I. REL-Expot. Az I. Rövid Élelmiszer-ellátási Lánc Expo és Konferencia egy rendhagyó esemény, amelyen olyan szervezetek, cégek mutatkozhattak be, akik segíteni tudják a REL-ben értékesítő termelőket és a velük együttműködésben dolgozó REL segítőket. A kiállítás mellett a SMARTCHAIN „Okos megoldások a rövid ellátási láncokban” HORIZON 2020 kutatás-fejlesztési projekt záró konferenciája zajlott, melyen neves szakértők mondták el tapasztalataikat a témában.

A bio burgonyatermesztés gyakorlati titkai

2021. november 19. 15:16

Virágzó napraforgó, szépen fejlődő káposzta, és hamarosan piacra kerülő burgonya. Ráadásul mindez ökológiai szemlélettel termesztve. Hajdúhadházon vagyunk, Erdődi Imre 30 hektáros gazdaságában, ahol 2000 óta gyűlnek a biós tapasztalatok számos növénykultúra kapcsán. A zöldségterület jelenleg 4 hektár, bár volt ennek a duplája is, amikor sütőtökkel is foglalkoztak. Most többek között sárgarépa, zeller, póréhagyma, káposzta, paradicsom, paprika, fűszerpaprika és burgonya terem. Utóbbi jellemzően gabona után kerül a földbe, de a káposzta elővetemény sem ritka. Az egyik legfontosabb szempont, hogy a burgonya öntözhető parcellákon legyen, ez mindenképpen befolyásolja a vetésforgót.

Väderstad innovációk IV. - A Rapid-elv

2022. május 14. 19:28

A Väderstad innovációkat bemutató videósorozatunk negyedik részében a Rapid-elvet és annak előnyeit ismerhetik meg nézőink.

A hereford húsmarha-fajta előnyei

2020. március 31. 11:17

Megéri hereford húsmarhát tartani, hiszen az Egyesület Királyságbéli Herefordshire grófságban kitenyésztett fajta számos jó tulajdonsággal rendelkezik, ami rendkívül kedvező a kis és a nagygazdaságok számára is. De mi a legfőbb előnye a fajtának a többi húsmarhával szemben?