A HARDI fejlesztői nem unatkoztak az elmúlt években

A HARDI fejlesztői nem unatkoztak az elmúlt években

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

A permetezéstechnológia sokakban összefonódott a Hardi nevével, és az idei, Hannoverben megrendezett nemzetközi Agritechnica kiállításon is találkozhattunk a vállalat gépeivel, valamint technológiai megközelítéseivel. A legutóbbi világkiállítás óta sem unatkoztak a Hardi fejlesztői, sok újdonsággal keszültek...

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Így bírta ki a repce a brutális szárazságot Algyőn

2022. április 11. 09:16

2022-ben egészen március utolsó napjáig kellett várni a tavaszi aszály végére. A szinte utolsó utáni pillanatban érkező csapadék lehullásáig azonban a termelők egy része nem ült tétlenül. Szeged térségében például Szabó József az FMC RhizoMagic növénykondíciónálójával kezelte repcéjét.

Lesz-e jövője a magyar kukoricatermesztésnek? - Befejeződött a kukorica betakarítása Lengyeltótiban

03:09

Lesz-e jövője a magyar kukoricatermesztésnek? - Befejeződött a kukorica betakarítása Lengyeltótiban

2019. november 2. 06:20

Az utolsó kukoricatáblán dolgozik a kombájn a lengyeltóti kertek tövében október 24-én. Légrádi Miklós ismét egy sikeres évet zárhat Somogy megyében, aminek a szigorú, talajnedvesség-megőrző technológia, a szántás nélküli talajművelés és a mulcsba vetés az alapja.

Väderstad innovációk V. - Kopóhegyek

2022. június 29. 20:00

A svéd Väderstad a mezőgéppiac egyik leginnovatívabb gyártója, munkásságát számos újítás, bejegyzett szabadalom fémjelzi. Videósorozatunkban a legfontosabb Väderstad innovációkat mutatjuk be, az ötödik részben a speciális kopóhegyek funkcióját ismerhetik meg a nézők.

Távvezérelt traktor, almaszedő platform, jégháló és permetezőgép - Innovációkavalkád almatermelőknek

2022. szeptember 14. 09:12

Üres fülkével haladó távvezérelt traktor... Manez Y Lozano ültetvénypermetező... a szélsőséges időjárási viszonyokat enyhítő Valente jéghálórendszer... és a lengyel Krolik talajérintkezés nélküli almabetakarítási technológiája... Ezek voltak a fő témák és szakmai látványosságok a KITE Zrt. immár hagyományos, UPL Hungary Kft.-vel közösen megszervezett alma bemutatóján, amire ezúttal új helyszínen, Pátyodon, Szabó József 30 hektáros, szuperintenzív ültetvényébe várták az érdeklődőket.

Mi lesz veled, növényvédelem? - A szakma jövőjéről kérdeztük a Növényorvosi Napon megjelenteket

2019. december 6. 17:52

November közepén rendezték meg a 2019-es Növényorvosi Napot a gödöllői Szent István Egyetem aulájában, ahol arra voltunk kíváncsiak, mit gondolnak a szakemberek a növényvédelem jövőjéről, a szakma kihívásairól.

4 dolog, amit még nem tudtál a Lemken Juwel ekékről - II. rész

2021. július 20. 08:01

Fontos információk a Lemken Juwel 10 ekékről, amikről lehet, hogy még nem is hallottál. Nézd meg videónkat, és válassz belátásod szerint.

Hardi Percek XI. - Hardi AutoWash tisztítórendszer (Hardi Navigator „i”)

2020. január 17. 10:55

A HARDI Navigator "i" esetében az egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb öblítési folyamatot, valamint a rendkívül alacsony visszamaradó növényvédőszer-koncentrációt az automata AutoWash rendszer biztosítja.

Precíziós öntözéstől a kukorica csepegtetéséig - A KITE öntözési szolgáltatásai, megoldásai

2022. november 7. 13:37

Hatalmas érdeklődés mellett, Nagy István agrárminiszter jelenlétében tartotta meg öntözési szakmai napján szeptember végén a KITE Zrt. Nádudvaron a 2022-es aszályos nyár után több száz gazdálkodó volt kíváncsi arra, hogy milyen megoldásokkal lehet enyhíteni a klímaváltozás okozta károkat.