Új technológia – Halmajon már bevált a Natur Jet!

Új technológia – Halmajon már bevált a Natur Jet!

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

A Natur Agro Hungária, Natur Jet kijuttató berendezésének használatával a talajoltó készítmények a talajműveléssel egymenetben kijuttathatók. A talajoltó készítmények egy fronthidraulikával felszerelt tartály segítségével kerülnek a talajra, majd tárcsával, vagy sekély kultivátorral dolgozhatók be. A Natur Jet technológia előnye, hogy egy műveletben elvégezhető a kijuttatás és bedolgozás is. A szárbontás a mikrobiológiai készítmények feladata, míg vetés előtt talajoltással támogatják a vetőmagok kelését, kétszeri lombtrágyázással pedig a mikro- és mezoelemek pótlása zajlik...

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Így olvadt össze a DuPont és a Dow - Porfólió Farm bemutató Dombóváron

2018. október 8. 06:08

2019 júniusában lesz önálló, tőzsdén forgalmazott vállalat, de a DuPont és a Dow egyesülésével létrejött Corteva Agriscience™ Magyarországon is bemutatkozott. A Dombóváron tartott Porfólió Farm rendezvényen több száz gazdálkodó előtt mutatták be az új céget, és annak legújabb termékeit.

Talajművelés Kerner kultivátorokkal - Vektor gépbemutató aratás után

03:48

Talajművelés Kerner kultivátorokkal - Vektor gépbemutató aratás után

2019. augusztus 21. 16:38

Július 22-én a Győr-Moson Sopron megyei Bogyoszlón vette kezdetét a Vektor Holding Kft. országos Kerner roadshow-ja, ami során a gazdálkodók négy innovatív talajművelő eszközt ismerhettek meg.

A spárga útja: földtől az asztalig

10:40

A spárga útja: földtől az asztalig

2024. április 20. 13:10

Dübörög az idei spárgaszezon. Azonban, hogy milyen úton kerül a spárga a boltok polcaira, kevesen látják át...

#traktorporn Lamborghini

2018. október 26. 06:57

Amikor jobban élvezed a traktorozást, mint bármi mást... Lamborghini Spire-F, Spire és Spark traktorok egy extrém videóban az Auditker Kft.-től.

Szőlészeti gépújdonságok a Balaton partján

2021. december 7. 14:59

Csodás helyszínen, a Balaton mellett, a Légli szőlőbirtok területén mutatta be gépkínálatának újdonságait a Vektor Mezőgép Kft. Míg az olasz Spedotól a soraljművelésre ajánlottak profi eszközöket, addig a német Freilauber a szőlő zöldmunkáihoz kínál hatékony gépeket.

Ami a komposztálásba belefér - és ami nem

10:41

Ami a komposztálásba belefér - és ami nem

2024. április 6. 13:10

Éves szinten háztartásonként megközelítőleg 300 kg háztartási hulladék keletkezik, amelyből megfelelő ismeretekkel kiváló minőségű komposzt készíthető, melyet aztán felhasználhatunk kertünk, haszon- és dísznövényeink felvirágoztatására. Mit tegyünk, és mit ne tegyünk a komposztálónkba, és milyen beltéri komposztálási lehetőségek állnak rendelkezésünkre? F. Nagy Zsuzsannával, a Zöld Kapcsolat Egyesület elnökével beszélgettem a beltéri komposztálás lehetőségeiről, némi kültéri kitekintéssel.

"A repce olyan mint a szép szerető" - Kiváló tapasztalatok az UMBERTO KWS repcével! (Putnok)

04:03

"A repce olyan mint a szép szerető" - Kiváló tapasztalatok az UMBERTO KWS repcével! (Putnok)

2019. július 18. 10:56

A Putnoki székhelyű Gömörmag Kft. őszi búza, őszi árpa, őszi káposztarepce, napraforgó, kukorica és szója termesztésével foglalkozik, ami mellett lucernából és fűfélékből takarmányt, illetve vetőmagot is előállítanak. Repcével évtizedek óta foglalkoznak, ami során az alkalmazott technológia nagyon sokat változott.

Új permetezőgép a magyar piacon - Alacsony lémennyiség és precíz cseppméret-szabályozás a Danfoillal

2022. június 14. 15:58

Munkateljesítmény-növekedés, a transzfervíz mennyiségének csökkentése, kiváló cseppméret-szabályozás és magas fokú elsodródás elleni védelem. A közelmúltban különleges, a piacon egyedinek számító, Dániában gyártott és fejlesztett permetezőgépek hazai forgalmazását kezdte meg a szentlőrinci központú Velox-Ker Kft.