2025. június 17.
Fenntartható megoldások, új fajták és precíziós technológiák a KITE kalászosokra fókuszáló online bemutatóján.
2025. május 17.
A kalászosok virágzáskori fertőzése kritikus pont. A fuzáriózis és lisztharmat elleni védekezést időzítsük gazdaságosan és hatékonyan!
2024. március 25.
Az értékesítési nehézségek, a szokásostól eltérő tavaszi időjárás mellett erősen foglalkoztatja a termelőket az a kérdés is, hogy az idei évben is számíthatunk-e a sárgarozsda (Puccinia striiformis) járványos mértékű fellépésére.
2023. október 18.
A hazai termelésű, egészséges, ökológiai művelésben aratott gabonák értékeire hívta fel a figyelmet az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) a Kenyér Világnapján, amelyet az Élelmezési Világnappal együtt, október 16-án ünneplünk. Itthon fejenként átlagosan 44,5 kg kenyeret fogyasztunk évente.
2021. június 30.
A GK kalászos fajtaválasztéka széles körű: kenyérbúza mellett durum- és tönkölybúza, tritikálé, árpa és zab fajták teszik teljessé a kínálatot.