Címke: Hibrid

hibrid

Szakcikkek / Növénytermesztés

A Corteva kukorica hibridjei elismerést kaptak a 2023-as Ajánlati Fajtalista Díjátadón Magyarországon

2024. február 7.

A Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat által előállított Pioneer® kukorica hibridek elismerést kaptak a 2023-as kukorica posztregisztrációs fajtakísérletben Magyarországon. A győztes hibrideket a 2024 januárjában megrendezett AGROmashEXPO mezőgazdasági kiállításon hirdették ki.

Agrárhírek / Gépinfo

Vadonatúj hajtásláncot kap a Lexus UX

2024. január 21.

Egy viszonylag visszafogott modellfrissítés részeként megkapja a cégcsoport ötödik generációs hibrid hajtásláncát a Lexus UX, amely 300h néven vadonatúj hibrid hajtáslánccal érkezik.

Agrárhírek / Gépinfo

Egyenletesebb működést ígér az új Hilux Hybrid 48V 

2024. január 7.

A Toyota Hilux modellhez egy új, fejlett 48V-os hibrid rendszerrel ellátott verzió érkezik, mely nemcsak hatékonyabb teljesítményt, de városi és terepes környezetben egyenletesebb működést is ígér a modern technológia segítségével. Az új hibrid változat bevezetése nem vezet kompromisszumokhoz a Hilux eredeti terhelhetőségében és terepképességeiben.

PR cikk / PR cikk

A vetőmaggal együtt készen adjuk az optimális technológiát is

2023. december 27.

2023-ban is terméspotenciál- és tőszámkísérleteket végeztünk annak érdekében, hogy meghatározzuk azokat a feltételeket, amelyek között hibridjeink akár precíziós módszerek biztosításával a legnagyobb teljesítményre képesek.

Agrárhírek / Gépinfo

Letarolhatja a piacot egy 90 éves autó?

2023. december 26.

Néhány héttel az új Škoda Superb világpremierjét követően a Volkswagen márka pozsonyi üzemében megkezdődött a negyedik „modern” modellgeneráció sorozatgyártása.

Agrárhírek / Gépinfo

Vezessen inkább az autó – itt a Jeep Compass

2023. december 25.

Az új Jeep Compass egy sor fejlett biztonsági funkciót vonultat fel, beleértve a rendelkezésre álló félautonóm vezetési rendszert.

PR cikk / PR cikk

LG napraforgók a stabilitás jegyében

2023. december 20.

Az aszálytól sújtott területeken jobb alternatívának bizonyult a napraforgó, mint a kukorica és idén sem hagyta cserben a termelőket.

PR cikk / PR cikk

Válasszon szempontot, mi adjuk hozzá a napraforgót

2023. december 7.

Hibridjeink a megbízhatóságot képviselik, legyen szó alkalmazkodóképességről, olajtartalomról, rezisztenciáról vagy gyomirtási rendszerről.

PR cikk / PR cikk

Kukoricáink idén is állták a kihívást

2023. december 1.

A Magyar Kukorica Klub független terméstanúsítása keretében négy helyszínen bizonyították alkalmazkodóképességüket a SAATEN-UNION hibridjei.