Címke: Kadarka

kadarka

Szakcikkek / Szőlő-Bor

A hangsúly a kadarkán van

2021. február 19.

Sziegl Balázzsal a Hajós-Bajai borvidékről, adottságokról, biogazdálkodásról és még sok minden másról beszélgettünk.

Szakcikkek / Szőlő-Bor

Az Etyek-Budai borvidék múltja, jelene és lehetőségei

2020. március 30.

E havi lapszámunkban az Etyeki-Budai Borvidéket mutatjuk be. Megismerhetők a borvidék termőhelyi adottságai és a szőlőtermelés helyi tradíciója, valamint a borturizmus alapját jelentő vendégcsalogató rendezvények.

Agrárhírek / Szőlő-Bor

Segítség a szekszárdi borászoknak

2019. május 18.

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében.

Szakcikkek / Szőlő-Bor

Balla Géza: hagyományos fajtákkal érdemes csak ringbe szállni!

2019. január 16.

A borászatban nem lehet megállni, folyamatosan fejleszteni kell, figyelve a piaci körülményekre, elvárásokra. Ez az a szakma amit vagy úgy csinál az ember, ahogy kell, vagy ne is csinálja!

Agrárhírek / Szőlő-Bor

Gondolatok a szüretről Szekszárdon - interjú Vesztergombi Csabával

2018. október 25.

A kialakult időjárási szélsőségek miatt talán nagyobb szerepet kapott idén a szőlők elhelyezkedése, a dűlők. Az biztos azonban, hogy a 2018-as évből lesz lehetőség prémium borok készítésére, akár kadarkából is.