2023. december 18.
Az időjárás kiszámíthatatlansága, szélsőséges mivolta az elkövetkező években is jellemző lesz térségünkre. Cégünk évek óta kiemelt figyelmet fordít, a magas terméspotenciálon túl, a szárazsággal szembeni ellenállóságra a kukorica nemesítés során.
2023. november 7.
Az egyre nagyobb kihívások között, ami elsősorban a mezőgazdasági környezet változását érinti, a gazdálkodók folyamatosan megoldásokat keresnek az elért hozamuk biztosítására és maximalizálására. Ezen az úton a kukoricahibridek új generációját mutatjuk be. Ezeket a kivételes hibrideket nagy szakértelemmel fejlesztettük ki, hogy megfeleljenek a gazdálkodók igényeinek és kihívásainak, lehetővé téve számukra, hogy kihasználják a terméspotenciálban rejlő előnyöket és a stabilitást.
2022. október 11.
Field Shield hibridek pajzzsal a kukoricatáblákon
2022. szeptember 20.
A mezőgazdaságban nincs két egyforma év, az évek, évtizedek alatt felgyülemlett tapasztalatot is sutba vághatja egy-egy időjárási anomália. 2022 nagyon hektikus lett az ország számos régiójában, számos helyen már két esztendeje nem hullott a sokévihez közelítő, az alsóbb talajszelvényeket is megtöltő csapadék.
2021. november 3.
A nagy termőképesség és jó tápanyag-reakció mellett kulcsfontosságú a kukoricák gyors vízleadása is.
2020. november 24.
A KWS Magyarország Kft. a 2021-es tavaszi szezonban három szemes és egy silókukoricát dob a piacra. A tavalyi évben bemutatott PLUS4GRAIN csoport egy új, a KWS INTELIGENS nevű kiváló termőképességű kukoricahibriddel bővül.
2020. október 6.
A KWS kukoricák nagyon szép képet mutattak a nyáron, a Durango pedig különösen ígéretesnek tűnt. Ezt a Székesfehérvár határában található fajtasorban is látni lehetett augusztus közepén, ahol több KWS hibriddel zajlik a helyi kísérletezés.
2020. október 6.
Zöldszáron érés, gyors vízleadás, kiemelkedő szárazságtűrés. Csak néhány tulajdonság, ami a Marton Genetics portfóliójának legújabb kukoricáit jellemzi.
2018. december 28.
Idén az állami elismerés hatósági vizsgálataiban alkalmazott standard fajták kísérletbe állításával minden fajta esetén FAO érték meghatározásra nyílt lehetőségünk.