Címke: Pioneer

Pioneer

Szakcikkek / Növénytermesztés

A Corteva kukorica hibridjei elismerést kaptak a 2023-as Ajánlati Fajtalista Díjátadón Magyarországon

2024. február 7.

A Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat által előállított Pioneer® kukorica hibridek elismerést kaptak a 2023-as kukorica posztregisztrációs fajtakísérletben Magyarországon. A győztes hibrideket a 2024 januárjában megrendezett AGROmashEXPO mezőgazdasági kiállításon hirdették ki.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Közel egy évszázada a vetőmag-nemesítés és -előállítás élvonalában

2023. április 12.

A Pioneer® a világ egyik első vetőmag nemesítő és vetőmag előállító vállalataként, amely hibrid kukorica vetőmagok értékesítésével kezdett foglalkozni, közel egy évszázada a mezőgazdaság fejlődésének egyik meghatározó motorja.

Agrárhírek / Agrárközélet

Területi agronómust keres a Pioneer Hi-Bred

2022. július 25.

A PIONEER HI-BRED MAGYARORSZÁG Kft. a Corteva cégcsoport tagja jelentkezőket keres Békés megye nyugati részébe területi agronómusi feladatkör megbízási jogviszonyban történő ellátására.

Agrárhírek / Növénytermesztés

A Pioneer® 95 éve mozdítja előre a mezőgazdaságot

2021. április 24.

A Pioneer® volt az első vetőmagtermelő vállalat, amely hibridizációs technológiával nemesített vetőmagokat hozott forgalomba.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Fejlesztőmérnököket keres a PIONEER HI-BRED MAGYARORSZÁG Kft.

2021. február 8.

A PIONEER HI-BRED MAGYARORSZÁG Kft. a Corteva cégcsoport tagja, munkatársakat keres két fejlesztőmérnök pozícióra, dunántúli, valamint alföldi munkavégzéssel, határozatlan idejű, teljes munkaidőben történő alkalmazással, azonnali kezdéssel.

Agrárhírek / Növénytermesztés

A Pioneer® hibridkukoricát vető gazdák nyerték a legtöbb díjat az amerikai NCGA kukorica termésversenyén

2020. december 28.

Annak ellenére, hogy a gazdák számos régióban küzdöttek rendkívüli körülményekkel, például szárazsággal, szélviharokkal és hurrikánokkal, még így is figyelemre méltó hozamokról tudtak beszámolni a betakarítási eredmények összesítésekor.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Bemutatták a Pioneer® vetőmag márkanév új arculatát

2020. december 10.

Az új arculat tükrözi a cég elkötelezettségét a gazdálkodás előmozdítása mellett.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Bemutatjuk a legnépszerűbb Pioneer® repcehibrideket

2020. június 17.

Ugyanúgy, ahogyan a kukorica és a napraforgó esetében, a Pioneer® az őszi káposztarepce terén is törekszik a magas termésstabilitású és széles adaptációs képességű hibridek bevezetésére. Tesszük ezt egyszerre a MAXIMUS® és a hagyományos, magas hibridek piacán egyaránt. Saját törekvéseinket igazolják vissza a vásárlói vélemények és igények, amelyek alapján a PT271 és a PX113 hibridjeink váltak a legnagyobb* területen termelt Pioneer® hibridekké Magyarországon.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Magyarországon is megalakult a Corteva Agriscience™, a DowDuPont mezőgazdasági divíziója

2018. augusztus 30.

A Corteva Agriscience™ a tervek szerint 2019 júniusában lesz önálló, tőzsdén forgalmazott vállalat. Ennek a folyamatnak a része a magyarországi divízió megalakulása.