Növénytermesztés
Növénytermesztés

Bemutatták a Pioneer® vetőmag márkanév új arculatát

Bemutatták a Pioneer® vetőmag márkanév új arculatát

Corteva Agriscience

A Corteva Agriscience bemutatta vetőmag üzletágát meghatározó Pioneer® márka új arculatát Európában. Az új arculat része a „Driving Farming Forward™” szlogen, mellyel szeretnék kifejezni a márka törekvését a mezőgazdaság folyamatos fejlesztésére és a „Made to Grow™” üzenet pedig kifejezi a cég törekvését arra, hogy olyan növényeket nemesítsen, melyekkel kiemelkedő termés érhető el, ezáltal segítséget nyújtson a gazdálkodóknak és a mezőgazdaság egészének az egyre magasabb érték előállításához.

A Corteva tulajdonában lévő Pioneer® céget közel 100 éve alapították, s ez idő alatt elismertté vált globális innovációjáról a hibrid vetőmagok terén. Számos gazdálkodó azóta is a vetőmag-előállítás úttörőjeként tekint a Pioneer®-ra. A megújult brand egyik fő célja pedig éppen az, hogy sikeresen megszólítsa a gazdálkodók új generációját is.

A márka továbbra is a magas fokú innovációra összpontosít és szem előtt tartja a Pioneer®-ra jellemző olyan értékeket, mint a gazdálkodókkal való szoros kapcsolat, a mezőgazdasági szaktudás vagy az üzleti ismeretek átadása. A Pioneer® képviselői a gazdálkodókkal közösen továbbra is azon dolgoznak, hogy minden téren fenntarthatóbb mezőgazdasági gyakorlatokat alakítsanak ki a gazdaságokban, összhangban a Corteva Agriscience 2030-ig szóló Fenntarthatósági Céljaival.

Mint a fejlett növénynemesítés vezető fejlesztője és szállítója, a Pioneer® több, mint 90 országban biztosít magas minőségű vetőmagot a gazdálkodók számára. A társaság továbbra is együtt dolgozik a gazdálkodókkal és egyedülálló helyi tudással, innovációkkal, valamint mezőgazdasági szakértelemmel támogatja őket a folyamatos növekedés érdekében.

Monica Sorribas, a Corteva Agriscience európai marketingvezetője elmondta: „A Pioneer® a vetőmagok páratlan választékát kínálja a ma és a holnap gazdálkodóinak. Különleges megbecsülésnek örvendünk a gazdálkodói közösségekben, köszönhetően az elmúlt 94 év során mutatott teljesítményünknek, de most itt az ideje, hogy erős köteléket építsünk ki a gazdálkodók következő generációjával is, és modernizáljuk fő értékeinket, hogy támogassuk őket a fejlődésben.”

„Továbbra is törekszünk arra, hogy évről évre segítsük ügyfeleinket gazdaságuk teljesítményének növelésében a legkorszerűbb agronómiai ismeretekkel, digitális gazdálkodással és pénzügyi szakértelemmel. A célunk változatlanul az, hogy ügyfeleink kimagasló hozamot érjenek el és a legtöbbet hozzák ki a gazdaságukból. Összhangban a fenntarthatósági jövőképünkkel, a termelőkkel közösen dolgozunk azon, hogy segítsük őket a gazdaságaik modernizálásában, ahol úgy tudják növelni termelékenységüket, hogy közben megőrzik talajaik termőképességét.”

Európában a Pioneer® portfólió kukorica, napraforgó, olajrepce, szója, gyapot, lucerna és cirok vetőmagokból áll, valamint a portfólió részét képezik az Optimum® AQUAmax® kukorica hibridek, a Pioneer® Protector® innovatív termékek és az ExpressSun® herbicid toleranciával rendelkező Pioneer® napraforgó hibridek is.

További információért kérjük látogasson el a corteva.hu oldalra.

 

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A szántás rohamléptekkel szorul vissza, de vannak olyan térségek, ahol az eke kiszoríthatatlannak tűnik

2024. június 10. 07:10

Évről évre egyre kevesebb német gazdálkodó alkalmaz szántást a földjein, de az államok között óriási eltérések mutatkoznak.

Keresőkutyák találhatják meg az invazív, mérgező növényeket

2024. június 7. 09:10

Izgalmas kísérletben vizsgálják, hogy a kutyák megtalálják-e a termés minőségét veszélyeztető, mérgező gyomnövényeket a szántóföldi kultúrákban.

Sikeresen termesztik a felére csökkentett tenyészidejű rizst

2024. június 6. 14:40

Bár a rizs tenyészideje 120-150 nap, egy új fajta esetében ez az időszak alig a felére zsugorodott – amit üvegházban már termesztenek is.

8 tipp szilázsbálák fóliacsomagolására

2024. június 6. 07:10

A szilázsbálákat védő vékony fólia a kiváló minőségű takarmány hosszú távú megőrzésének biztosítéka. Mire figyeljünk a használatakor?

A kőolaj árának zuhanásával a kukorica és a szójabab ára is több éves mélyponton

2024. január 9. 08:40

Alapos árcsökkenéssel indult a hét a terménypiacikon. Chicagóban a búza 3 százalékkal, a kukorica 1,4 százalékkal, a szójabab 0,8 százalékkal, a repce pedig 2,2 százalékkal lett olcsóbb. Európában is mind a négy kiemelt agrártermék, a malmi búza, a kukorica, a repce és a takarmánybúza kurzusa is mínuszban zárt.

Brazília felfüggeszti a kukoricára és a szójára kivetett vámot

2020. október 19. 08:02

A brazil gazdasági minisztérium szeptember elején már úgy döntött, hogy az év végéig megszünteti a rizsimport vámjait, a gabona rekord magas ára miatt.

Még mindig lejtőn vannak a gabonaárak

2020. március 17. 08:03

Európában, a párizsi árutőzsdén szinte mindegyik főbb agrárpiaci termék ára csökkent. A malmi búza kurzusa 2,25 euróval a tonnánkénti 177,25 euróra ment le.

Közeledik a tavaszi szántóföldi munkák vége

2023. május 21. 11:36

Jó ütemben folynak a tavaszi szántóföldi munkálatok hazánkban, rövidesen végeznek a gazdák a vetéssel.