Címke: Slow Food

Slow Food

Szakcikkek / Zöldítő

A biodiverzitás tanyája

2021. április 11.

A Kerekegyháza határában fekvő Rendek Ökogazdaságban nemcsak beszélnek a biodiverzitásról, a fenntarthatóságról, a harmóniáról, hanem eszerint élnek és termelnek… A sünöknek gallyakból készítenek menedéket, a méheknek korhadt rönköket hagynak, miközben a mangalicáknak, rackáknak és tyúkoknak aranyélete van.

Agrárhírek / Életmód

A magyar szürkemarha olasz diadala

2018. október 20.

Öt nap alatt a világ különböző pontjairól érkező érdeklődők közül, közel 50.000-en kaptak direkt információt a magyar kultúráról és az idei évben kiemelt három régióról (EGER, MÁTRA, SZEKSZÁRD) és közel 15.000-en látogatták meg a magyar standot és kóstoltak a Farm to Table jegyében.