Címke: Tárolás

tárolás

Házikert / Házikert

Így lesz télen is ehető a burgonya: tárolási tippek

2022. november 2.

Hogyan tároljuk a burgonyát jól, otthoni körülmények között? Erre hoztam ma bevált praktikákat.

Házikert / Házikert

Hogyan tároljuk be a diót?

2022. november 1.

Gyakori kérdések listáján szerepel ez a kérdés: hogyan jobb a diót tárolni? Évekig eláll a dió, ha jól tároljuk: valódi tippeket mutatunk be a sikeres diótárolásért.

Házikert / Ház, táj blog

Minden, amit a tűzifa vásárlásáról tudni érdemes

2022. október 30.

A tűzifavásárlással kapcsolatos mikor, honnan, mennyit és milyet kérdések létfontosságúak ahhoz, hogy jó minőségű, biztonságosan alkalmazható és a fűtési lehetőségeinkhez leginkább illeszkedő tüzelőanyagot szerezzünk be. Nézzük a kérdésekre a válaszokat!

Házikert / Házikert

Mit és hogyan érdemes utóérlelni?

2022. október 24.

Október és november magasságában a töveken maradt terményt már sok esetben zölden szedjük le. Nézzük, mit és hogyan érdemes utóérlelni?

Szaktanácsadás

Miért és hogyan kell teleltetni a kardvirág hagymáit?

2022. október 23.

Miért kell teleltetni a kardvirág hagymáit? Hogyan kell a hagymákat betárolni télen, hogy minőségük ne romoljon?

Házikert / Házikert

Mit tegyünk, ha sok a csemegeszőlő a kertben?

2022. október 22.

Nézzük is sorban, melyek a mi bevált trükkjeink, ha nagyon sok a szőlő a kertben.

Szaktanácsadás

Mikor érett a birsalma, mikor és hogyan kell szüretelni?

2022. október 14.

Mikor érett a birsalma? A szüretelését mikor és hogyan lehet megkezdeni?

Házikert / Házikert

Hüvelyesek betárolása: ötletek zsizsikesedés ellen

2022. október 12.

Mai témának a hüvelyesek betárolását hoztam, hiszen mindannyian találkoztunk már zsizsikkel a konyhaszekrényben vagy a kamrapolcon, amit utána nagy bosszúság és sok takarítás után tudtunk kiebrudalni csak a kamrából.

Agrárhírek / Agrárközélet

A Pilisi Parkerdő Zrt. képes fenntartható módon biztosítani a megnövekedett tűzifaigényt

2022. október 11.

A Pilisi Parkerdő Zrt. hosszú távon képes fenntartható módon biztosítani a működési területén élők tűzifa-ellátását.