2025. november 4.
Ne hagyja, hogy megromoljon az őszi termés! Így fagyassza le a gesztenyét, hogy télen is élvezhesse az ízét.
2025. október 27.
Ősszel gyakran több almánk van, mint amit el tudunk fogyasztani – de a fagyasztással megőrizhetjük a termés ízét a télre is.
2025. október 25.
Készítsünk házilag zamatos almalikőrt, ami nemcsak téli estékhez, de ajándéknak is tökéletes – pillanatok alatt elkészül!
2025. október 23.
Három otthoni gyömbérszárítási módszer, amivel fillérekből készíthetünk tartós, aromás fűszert.
2025. október 19.
Bemutatjuk, hogyan készíthető autentikus birsalmasajt – a legjobb arányokkal, praktikákkal és tárolási tippekkel.
2025. október 13.
Savanyú, mégis biztonságos: a Nébih szakértői szerint a házi erjesztéshez elég néhány alapszabály, hogy a végeredmény finom és kockázatmentes legyen.
2025. szeptember 17.
Eláruljuk, hogyan tárolja helyesen a burgonyát, hogy ne csírázzon, ne zöldüljön és hónapokig friss maradjon!
2025. szeptember 4.
Szerencsére számos praktikus, ízletes és hosszú távon is fenntartható megoldás létezik a zöldségek tartósításához. Nézzük is sorra!
2025. augusztus 31.
Pasztőrözés, fagyasztás vagy vákuumozás – így tarthatja frissen a házi gyümölcslevet, hogy hónapok múlva is élvezhesse vitaminjait.