Címke: Toyota

Toyota

Agrárhírek / Gépinfo

Tizenöt százalékos pluszban a hazai autópiac októberben

2019. november 21.

A két évvel ezelőttihez képest jóval nagyobb 37 százalékos a bővülés. Ha csak az októbert nézzük akkor a 14 583 eladás 14,6 százalékos bővülés tavalyhoz képest és 16,2 százalékos plusz 2017 októberéhez viszonyítva.

Agrárhírek / Gépinfo

Megújult a Toyota C-HR

2019. október 27.

Még hibridebb, még kommunikatívabb és még ikonikusabb – így aposztrofálja a Toyota sikermodellje, az elmúlt években a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtást igazi slágerré varázsló C-HR modellfrissítését.

Agrárhírek / Gépinfo

Harmadszor is a Toyota Hilux lett Németország kedvence

2019. október 24.

Piacvezető haszonjármű-szaklapok olvasóinak szavazata alapján idén harmadszor bizonyult Németország kedvenc pick-upjának a Toyota Hilux.

Agrárhírek / Gépinfo

A Los Angelesi Autószalonon debütál a plug-in hibrid Toyota RAV4

2019. október 16.

A Toyota a november 22. és december 1. között megrendezésre kerülő 2019-es Los Angelesi Autószalonon leplezi le slágermodellje, a világ legnépszerűbb SUV-ja, és egyben a Toyota Corolla után a világ második legkelendőbb autója, a RAV4 plug-in hibrid elektromos változatát.

Agrárhírek / Gépinfo

Ford - Toyota - Nissan a sorrend a pickup eladásoknál

2019. október 7.

Az első kilenc hónapban a hazai személyautó és kishaszonjármű forgalomba helyezések száma 11,3 százalékkal bővült – derült ki a Datahouse adatiból.

Agrárhírek / Életmód

10 millió darabot adtak el a legendás terepjáróból

2019. szeptember 25.

A Toyota Land Cruiserből a modell első generációjának bemutatása után közel hét évtizeddel gazdára talált a tízmilliomodik darab.

Agrárhírek / Gépinfo

Lendületesen bővült a hazai újautó-piac augusztusban

2019. szeptember 9.

Az összevont eladási listán augusztusban Suzuki, Ford, Volkswagen, Toyota, Opel sorrend alakult ki. A múlt havi 18 271 darabos értékesítés 24,3 százalékos éves bővülést jelent.

Agrárhírek / Életmód

Sikerrel birkózott meg a namibiai sivataggal Fernando Alonso

2019. szeptember 4.

Miután korábban már hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdi a felkészülést a lehetséges indulásra a 2020-as Dakar Rallyn, Fernando Alonso néhány hete háromnapos, intenzív tereprally képzésen esett át a TOYOTA GAZOO Racing munkatársaival a Namíbiai sivatagban. A FIA Hosszútávú Világbajnoki címvédő közel 1000 kilométert vezetett a 2019-es Dakar-győztes Toyota Hilux kormánya mögött.

Agrárhírek / Gépinfo

Itt az utcai Hilux eddigi legizgalmasabb kiadása

2019. augusztus 11.

A Toyota szabad utat engedett az utcai Hilux eddigi legizgalmasabb kiadásának, és limitált szériában kereskedelmi forgalomba hozta a Hilux GR Sportot.

Agrárhírek / Gépinfo

Mindenki autót vesz - dübörög a piac

2019. augusztus 9.

Huszonhat százalékkal ugrott meg júliusban a hazai személyautó és kishaszonjármű forgalomba helyezések száma – derült ki a Datahouse adatiból.