Címke: Vadgesztenyelevél-aknázómoly

vadgesztenyelevél-aknázómoly

Növényvédelmi előrejelzés / Növényvédelmi előrejelzés

Vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatai október második hetében

2023. október 15.

Az alábbi táblázatban találják a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara szakmai irányításával működő vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatait, melyeket az MTA ATK Növényvédelmi Intézetének Csalomon típusú csapdáival felvételeztek.

Növényvédelmi előrejelzés / Növényvédelmi előrejelzés

Vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatai október első hetében

2023. október 6.

A cikkben található táblázatban olvashatják a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara szakmai irányításával működő vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatait, melyeket az MTA ATK Növényvédelmi Intézetének Csalomon típusú csapdáival felvételeztek. Az adatok a közterületi növényvédelem területén tevékenykedő szakemberek számára nyújthatnak hasznos információkat.

Növényvédelmi előrejelzés / Növényvédelmi előrejelzés

Vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatai

2023. szeptember 28.

Az alábbi táblázatban találják a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara szakmai irányításával működő vadgesztenyelevél-aknázómoly csapdahálózat fogási adatait, melyeket az MTA ATK Növényvédelmi Intézetének Csalomon típusú csapdáival felvételeztek. Az adatok a közterületi növényvédelem területén tevékenykedő szakemberek számára nyújthatnak hasznos információkat.

Szakcikkek / Növényvédelem

Inváziós kártevők: a vadgesztenyelevél-aknázómoly

2019. június 10.

A hazánkba érkező inváziós kártevő fajok jelentős része szántóföldi növényeinket, vagy a kertészeti kultúrákban a gyömölcsfáinkat vagy éppenséggel a zöldségféléket károsítják.

Szaktanácsadás

Miért hullik le már nyáron a vadgesztenye lombja?

2019. április 23.

J. István kérdése: Házunkkal szemben van egy szép vadgesztenyefa. Minden évben már nyáron lehullik a lombja. Mi lehet a baja?