Növénytermesztés
Fizetett tartalom
Növénytermesztés
Fizetett tartalom

A Nuseed bemutatja úttörő és interaktív virtuális szántóföldi terepszemléjét

A Nuseed bemutatja úttörő és interaktív virtuális szántóföldi terepszemléjét

Nuseed

Globális, vetőmag-nemesítésre specializálódott cégként a Nuseed büszkén jelenti be úttörő és interaktív virtuális szántóföldi terepszemléjének elindítását. Ez az innovatív platform olyan közös utazásra hívja meg a résztvevőket, amelynek során a Nuseed élvonalbeli termékein keresztül mutatja be az innováció, a fenntarthatóság és a gazdálkodók sikere iránti elkötelezettségét.

A technológia és a mezőgazdaság között húzódó szakadék áthidalását szolgáló Nuseed virtuális szántóföldi terepszemle élményt nyújt a termelőknek. A Nuseed terményeit átfogóan bemutató filmek megtekintésével a résztvevők otthonuk kényelméből vehetnek részt a terepbejáráson, és megismerhetik a Nuseed-hibridek egyedülálló előnyeit.

A terepszemle egyik fénypontja, hogy találkozhatnak a Nuseed szakértői csapatával, amelynek tagjai megosztják tudásukat és bizonyítják a mezőgazdasági gyakorlatok fejlesztése iránti elhivatottságukat. A résztvevők a filmeken keresztül bepillantást nyerhetnek a Nuseed saját nemesítési technikái mögött álló tudományba, és megismerhetik a termelékenységet és fenntarthatóságot elősegítő, legújabb fejlesztéseket.

A virtuális túra továbbá exkluzív betekintést nyújt a Nuseed innovatív termékcsaládjába, megmutatva a fejlesztés és regisztráció alatt álló, jövőbeli hibrideket. A nagy hozamú hibridek vetőmagjaitól a különleges termesztési körülményekre szabott, speciális növényekig a résztvevők felfedezhetik a következő generációs megoldásokat, amelyek forradalmasítani fogják az iparágat, javítják a jövedelmezőséget és csökkentik a kockázatokat.

„A Nuseednél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a termelőkkel olyan eszközöket és tudást osszunk meg, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy boldoguljanak a folyamatosan változó világban. Büszkék vagyunk arra, hogy interaktív virtuális szántóföldi terepszemlénk elindításával olyan platformot kínálhatunk, amely nemcsak termékeinket mutatja be és szakértelmünket bizonyítja, hanem a gazdákkal való tartalmas kapcsolatokat is világszerte elősegíti.”

A Nuseed virtuális szántóföldi terepszemléje jelentős mérföldkő a vállalat azon küldetésében, amely a NAGY innováció és a fenntarthatóság előmozdítására irányul a mezőgazdaságban. A technológiát az együttműködéssel ötvözve a Nuseed továbbra is hozzájárul a hagyományos mezőgazdasági gyakorlatok határainak újraírásához, megnyitva az utat a virágzóbb és fenntarthatóbb jövő felé.

További információkért és a virtuális szántóföldi terepszemlén való részvételért kérjük, látogasson el a https://experience.nuseedfieldhub.com weboldalra.

A Nuseedről bővebben itt: https://nuseed.com/hu

A vetőmagkezelés pozitív hatással lehet a kalászosok fejlődésére

2024. július 20. 12:10

A fejlődés korai szakaszában a növényeknek olyan segítségre van szükségük, amelyek hatékonyan hozzájárulnak a növény fejlődéséhez és a termés minőségének javításához.

Ősziárpa-fajtáinkba kódoltuk a sikeres szezont

2024. július 19. 10:10

A korai vethetőséget, a stressztűrést és a vírusrezisztenciát tartja a SAATEN-UNION a sikeres árpatermesztés feltételének.

Az új repcegeneráció minden eddiginél stabilabban áll a lábán

2024. július 16. 10:40

Ismerkedjen meg a RAPOOL teljes repcekínálatával, valamint a legújabb hibriddel, mely ennek a generációnak a képviselője.

Hetekkel korábban virágzott a repce, hamarabb kezdődhet az új vetés

2024. július 14. 08:10

Az időjárási és klimatikus viszonyok felborulása miatt manapság a gazdáknak folyamatosan figyelniük kell az érési fázist a termőterületükön.

Változó körülmények, alkalmazkodó napraforgó hibridek a Syngenta-tól

2023. október 25. 12:40

Az időjárás szélsőséges kilengéseihez hozzá nem szokhatunk, de alkalmazkodhatunk. Ennek egyik fő eszköze a talajművelés, amelyre komplexen kell tekinteni. Továbbra is egyik lényegi eleme a vízmegtartás, amely idén másként volt fontos, mint korábban.

Az idei demó kísérletekben is bizonyítottak a SAATEN-UNION kukoricái

2021. december 11. 05:36

A SAATEN-UNION területi képviselői és partnerei segítségével a fejlesztési kísérleteken túl az ország több pontján úgynevezett demó kísérletekben is részt vesz.

LG prémium kukoricahibridek

2024. január 29. 07:40

Az időjárás kiszámíthatatlansága, szélsőséges mivolta az elkövetkező években is jellemző lesz térségünkre. Cégünk évek óta kiemelt figyelmet fordít, a magas terméspotenciálon túl, a szárazsággal szembeni ellenállóságra a kukorica nemesítés során.

A kukoricanemesítés a stressztűrő hibridekre fókuszál

2023. augusztus 20. 12:10

A kukorica rendkívül sokoldalú növény és felhasználása az élelmiszer- és takarmányiparon keresztül egészen az üzemanyaggyártásig terjed. Minél nagyobb a kereslet a kukoricára, annál nagyobb kihívás előtt állnak a gazdálkodók, hogy terméshozamaikat egy adott egységnyi területen maximalizálják.