Gribek Tímea

Gribek Tímea

Agrofórum Online

Biztonságosabb pótkocsis szállítás, nagyobb kényelem – Megérkezett az új PUMA

2023. január 31. 16:09

A látogatók az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon vehették először szemügyre az új PUMA AFS CONNECT traktort, ami 260 lóerő teljesítményével kategóriájának legerősebb modelljeként mutatkozott be.

Proceed, elektromos no-till vetőgép, IDEAL kombájn – Videón az AGROmashEXPO kiállítottjai

2023. január 31. 10:24

Gépdömping az AGROmashEXPO-n! Az idei rendezvény sem telhetett el anélkül, hogy ne készítsünk szakmai videókat a kiállítók körében, legyen szó Massey Ferguson traktorokról, no-till vetőgépekről vagy épp a Väderstad díjnyertes Proceed eszközéről. Hamarosan vágott videókkal is jelentkezünk, de addig is összegyűjtöttük a kiállításon felvett élő közvetítéseinket.

Flottakövetés extrákkal – Támogató rendszerrel segítik a gazdákat

2023. január 30. 13:00

Folyamatos kontroll a gép és az éppen zajló munka felett? Magasabb munkaminőség kevesebb veszteséggel? Alacsonyabb szervizköltség? Mindez lehetséges az AGROTEC Magyarország Kft. legújabb, flottakövetésen alapuló műszaki távfelügyeleti rendszerével. Az AConnect elnevezésű szervizszolgáltatást a vállalat az AGROmashEXPO kiállításon mutatta be.

Így látjuk az AGROmashEXPO-t – képekben

2023. január 25. 20:08

Január 25-én megnyitotta kapuit hazánk legjelentősebb agrárrendezvénye. Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow a hagyományokhoz híven idén is a HUNGEXPO területén rendezkedett be.

Így látjuk az AGROmashEXPO-t – képekben

2023. január 25. 19:22

Január 25-én megnyitotta kapuit hazánk legjelentősebb agrárrendezvénye. Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow a hagyományokhoz híven idén is a HUNGEXPO területén rendezkedett be. A négynapos eseményen felsorakoztatják a hazai piacon megjelenő mezőgépek jelentős részét, az Agrofórum csapata pedig megörökített belőlük néhányat, hogy azok az olvasók se maradjanak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a rendezvényre.

Szerdán nyit az AGROmashEXPO – az Agrofórummal

2023. január 24. 17:45

Négy nap, hét pavilon, 300 kiállító – 2023. január 25-én megnyitja kapuit hazánk legjelentősebb agrárrendezvénye.

KWS Innovation Farm bemutató – Bozzai

2022. október 6. 18:53

A KWS Magyarország szeptember 13-án tartotta meg Innovation Farm rendezvényét, melyen a résztvevők többek között kukorica és cirok fajtabemutatót tekinthettek meg, és bepillantást nyerhettek a digitális újdonságokba is.

Júliusban felzúgnak a veterán traktorok Solymáron

2022. június 24. 11:47

Két év kihagyást követően, július első hétvégéjén ismét összegyűlnek a veterán traktorok Solymáron.

Traktorok, helyi termékek és gazdászcsemeték - Képek a Szentlőrinci Gazdanapokról

2019. augusztus 3. 11:32

A Szentlőrinci Gazdanapok ezúttal is számos szakmai és közönségprogramnak ad helyet, többek között mezőgazdasági gépbemutatónak, véradásnak, a Nemzeti Vágta regionális fordulójának, fajtabemutatóknak és vadétel kóstolónak.

Agrárközélet Képgaléria

XIII. Solymári Traktor Találkozó

2018. július 1. 14:30

Július 1-jén tizenharmadik alkalommal tartották meg a Solymári Traktor Találkozót, ahol majdnem 100 veterán erőgép gyűjt össze, hogy végigjárják a falu utcáit.