Agrárközélet
Agrárközélet

Traktorok, helyi termékek és gazdászcsemeték – Képek a Szentlőrinci Gazdanapokról

Traktorok, helyi termékek és gazdászcsemeték – Képek a Szentlőrinci Gazdanapokról

Agrofórum Online

Augusztus 2-án megnyitotta kapuit a Szentlőrinci Gazdanapok, ami vasárnap délutánig várja az érdeklődőket, gazdálkodókat. A rendezvény ezúttal is számos szakmai és közönségprogramnak ad helyet, többek között mezőgazdasági gépbemutatónak, véradásnak, a Nemzeti Vágta regionális fordulójának, fajtabemutatóknak és például vadétel kóstolónak.

Az Agrofórum az Erdő-Mező erdészeti portállal közös standon várja az olvasóit a hétvége folyamán. Azoknak pedig, akik nem tudnak kilátogatni a Baranya megyei eseményre, egy képgalériát készítettünk.

Digitalizáció és automatizáció - új dimenziók az élelmiszergazdaságban

2019. október 17. 05:38

A REGIONS 4FOOD projekt magyar partnere, a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. szeptemberben két tanulmányútra is ellátogatott, hogy megismerje a projekt nemzetközi partnereinek jó gyakorlatait.

Elindult az első európai vízalap

2019. október 16. 14:33

Fontos cél a vízintenzív iparágak - mint a mezőgazdaság, vagy az élelmiszeripar - hatékonyabb vízfelhasználásának előmozdítása, különös tekintettel az aszály okozta gazdasági károk megelőzése.

Brutális kárt okoznak az illegális pálinkafőzők

2019. október 16. 13:35

Csak idén közel tízezer liter gyümölcspárlatot és további nyolcezer liter, erre a célra elkészített cefrét foglalt le a Nemzeti Adó -, és Vámhivatal.

Keleti országok képviselőivel tárgyalt az agrárminiszter

2019. október 16. 08:02

Törökország és Magyarország számára nagy lehetőség lehet a közös fellépés harmadik piacokon, például a vetőmag, húsáruk tekintetében.

Fontos a mezőgazdaság fejlesztése

2019. augusztus 3. 09:33

A mezőgazdaságban új kihívásoknak kell megfelelnie minden Kárpát-medencei gazdának.

Agrár-szaktanácsadók szakmai napja a Szentlőrinci Gazdanapokon

2018. július 17. 14:55

A szakmai érdeklődőket ezúttal is számos hasznos programmal várja Szentlőrinci Gazdanapok, ezek közül pedig kiemelkedik az agrár-szaktanácsadók szakmai napja augusztus 10-én.

Újdonságokkal várják a szakmát és a diákokat a Szentlőrinci Gazdanapokon – interjú Pohl Mariettával

2018. július 10. 08:30

Idén ünnepli 25 éves jubileumát a Szentlőrinci Gazdanapok, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány legnagyobb projektje.

Ízesített chili, ecetes gomba és tizenhatféle sör Baranyából (+VIDEÓ)

2019. augusztus 8. 04:45

Traktorok, mezőgazdasági munkagépek, sok látogató, és a Szentlőrinci Gazdanapok elengedhetetlen hozzávalói, a helyi, térségi termékek.

Zöldség Videó