Agrofórum metszésiskola – Alma karcsú orsó fenntartó metszés

Agrofórum metszésiskola – Alma karcsú orsó fenntartó metszés

Agrofórum Online

Hogyan kell megmetszeni tavasszal az almafát, hogy bő termésünk legyen? Melyek a termő részek, és mit kell levágni, illetve meghagyni? Mi az a karcsó orsó forma?

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Együttműködés a KITE és a Herczeg Gabona Kft. között az innováció és minőség jegyében

2023. március 12. 19:26

Napjaink kihívásokkal teli gazdasági, klimatikus körülményei új megközelítéseket követelnek, melyekre a KITE Zrt. is élénken reagál. A jövőjüket bebiztosítani vágyó, előre gondolkodó gazdálkodók számára a mezőgazdasági technológiát forgalmazó és szolgáltató vállalat olyan lehetőségeket sorakoztat fel, amelyek a tapasztalatok szerint nagyban segítenek a költségek és termelés optimalizálásában.

Amalgerol® Protect Pack – a gombafaló bacik

2021. február 18. 06:17

Amalgerol® Protect Pack gyűjtőcsomag az Amalgerol® növénykondícionáló készítmény és a Biofil® „B” komponens összecsomagolása. Az Amalgerol® tápanyagot és életteret biztosít a talajbaktériumok számára, amelyek az Amalgerol® kezelés következtében erőteljes szaporodásnak indulnak.

Aratják a waxy kukoricát Dombóváron - "Egy mezőgazdász sosem lehet teljesen elégedett"

04:50

Aratják a waxy kukoricát Dombóváron - "Egy mezőgazdász sosem lehet teljesen elégedett"

2019. november 4. 20:51

"Egy mezőgazdász sosem lehet teljesen elégedett az adott évvel vagy az adott munkájával, mindig jobbra törekszik" - véli Molnár Dániel, a dombóvári Agrár-Béta Kft. növényorvosa.

Fergeteges gépkavalkád Lajoskomáromban - Lemken és Farmet újdonságok az Andest Gépshow-n

05:08

Fergeteges gépkavalkád Lajoskomáromban - Lemken és Farmet újdonságok az Andest Gépshow-n

2019. augusztus 28. 10:36

Augusztus 2-án Farmet és Lemken talajművelő eszközök lepték el a Fejér megyei Lajoskomárom határát, ahol az Andest-2005 Bt. tartotta meg immáron hagyományos, nagyszabású szántóföldi gépbemutatóját. A rendezvényen a két márka legújabb fejlesztéseivel ismerkedhettek meg a gazdálkodók.

Väderstad innovációk XII. - CrossCutter Knife és CrossCutter Disc

2023. február 15. 14:56

A CrossCutter Disc hullámos tárcsa 470, és 510 mm-es méretben kapható és a CrossCutter Knife forgókéses hengerrel kombinálható.

Precíziós öntözéstől a kukorica csepegtetéséig - A KITE öntözési szolgáltatásai, megoldásai

2022. november 7. 13:37

Hatalmas érdeklődés mellett, Nagy István agrárminiszter jelenlétében tartotta meg öntözési szakmai napján szeptember végén a KITE Zrt. Nádudvaron a 2022-es aszályos nyár után több száz gazdálkodó volt kíváncsi arra, hogy milyen megoldásokkal lehet enyhíteni a klímaváltozás okozta károkat.