Fajtasorból indult, üzemi szintű kukoricahibriddé vált

Fajtasorból indult, üzemi szintű kukoricahibriddé vált

Agrofórum Online

Az Aranybulla Zrt.-nél 2000 hektáron történik szántóföldi növénytermesztés, amiben hangsúlyos szerepe van a siló-, valamint a szemeskukoricának, hiszen különösen fontos az agrárvállalat 300 szarvasmarhájának kiszolgálása.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Jövedelmezőség műholdfelvételekkel, talajvizsgálatokkal és időjárás-adatokkal - Jó Gazda Program

2023. február 27. 09:22

A Jó Gazda Program már nem ismeretlen a hazai gazdálkodók számára.

Debrecenben tudományos kísérlet igazolja a lombtrágyák termésnövelő hatását

2022. június 21. 09:49

Május első napjaiban szépen sorolt a kukorica a Debreceni Egyetem Látóképi kísérleti telepén, ahol többek között a Natur Agro lombtrágyáinak hatékonyságát vizsgálják a kutatók a legkiválóbb és legnépszerűbb nemesítőházak hibridjein.

Väderstad innovációk X. - SeedEye precíziós rendszer

2023. január 14. 18:28

A Väderstad SeedEye egy precíziós magszámláló rendszer, amely elnyerte a Machine of the Year 2016 díjat.

Komoly kockázat: az egyéni védőfelszerelések jelentősége a növényvédelem során II.

5:14

Komoly kockázat: az egyéni védőfelszerelések jelentősége a növényvédelem során II.

2023. augusztus 3. 10:13

Az előző, a növényvédelem során felhasznált egyéni védőfelszerelések jelentőségét taglaló videónk után most részletes útmutatást adunk a növényvédelmi tevékenységet végzők számára a tekintetben, hogy milyen eszközök felhasználása mellett tehetünk legtöbbet egészségünkért.

Gyakorlat, haszon, kísérletek, kukorica - AgroFIELD Akadémia Dalmandon

02:48

Gyakorlat, haszon, kísérletek, kukorica - AgroFIELD Akadémia Dalmandon

2019. október 1. 21:08

Az AgroFIELDshow rendezvényein a kísérletek mellett központi téma volt az AgroFIELD Termelői Club, és annak megalapítása is. Az AgroFIELD Termelői Club részeseként a termelőknek lehetőségük nyílik tájékozódni az új technológiai elemekről, azok hatékonyságáról, eredményességéről.

Hibridek versenyelőnyben - Hibridkalászos- és hibridrepce-bemutató, Fábiánsebestyén, 2017. 06. 14.

04:08

Hibridek versenyelőnyben - Hibridkalászos- és hibridrepce-bemutató, Fábiánsebestyén, 2017. 06. 14.

2017. október 8. 21:08

A SAATEN-UNION Hungária Kft. és a RAPOOL Hungária Kft. a Fejér megyei Hantoson és a Csongrád megyei Fábiánsebestyénben tartotta hibridkalászos- és hibridrepce-bemutatóját. A mintegy 350 érdeklődő az idei újdonságok mellett megismerkedhetett a termesztéstechnológiai fejlesztések legfrissebb eredményeivel is.

Így zajlik az ipari paradicsom betakarítása Szarvason

07:25

Így zajlik az ipari paradicsom betakarítása Szarvason

2019. szeptember 20. 15:11

Az ipari paradicsomszezon kezdetén a hűvös tavaszi időjárás miatt egy héttel megkésett a palánták érkezése, a májusi esőzések pedig folyamatosan megszakították az eleve megkésett palántázást, ami után ráadásul a viszonylag hideg időben nehezen indultak meg a növények. Ennek köszönhetően a tervezett augusztus 10-i kezdés helyett majdnem 10 nappal később zúgott fel a paradicsomkombájn Szarvas határában.

Hardi Percek IX. - Hardi FluidBox intellingens folyadékrendszer (Hardi Navigator „i”)

2019. december 8. 17:55

A HARDI NAVIGATOR „i” egy továbbfejlesztett, minimális nyomásvesztességgel dolgozó folyadékrendszerrel rendelkezik, amely a permetezőgép munkamenetéhez, feltöltéséhez és öblítéséhez szükséges valamennyi elsődleges funkciót kizárólag a munkazóna közepén elhelyezett elektromos vezérlővel működteti. A könnyen érhető szimbólumokkal jelölt, logikusan elrendezett szelepműködtető ikonok jóvoltából a rendszer rendkívül egyszerűen kezelhető, és jelentősen lerövidíti a permetezőgép beállításához és működtetéséhez szükséges időt.