Hardi Percek XVIII. – Összkerék-kormányzás

Hardi Percek XVIII. – Összkerék-kormányzás

Agrofórum Online

A három különböző kormányzási rendszer rendkívül sokoldalú működtetést biztosít a HARDI ALPHA evo számára. Közúton a szokványos módon, a mellső kerekek kormányzásával haladhat, míg permetezés közben kihasználhatja az összkerékkormányzás vagy az oldalazó kormányzás előnyeit.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Mire képes az orosz technika? - Tordason néztük meg a Versatile RSM 161 kombájnt

03:50

Mire képes az orosz technika? - Tordason néztük meg a Versatile RSM 161 kombájnt

2017. október 8. 21:07

Július közepén betakarítási bemutatósorozatot tartott az ország több pontján a Vektor Holding Kft., amelyek során a Versatile kombájnok néhány típusát próbálhatták ki a gazdálkodók éles, gyakorlati körülmények között. Az Agrofórum a tordasi rendezvényre kísérte el a forgalmazót, ahol megnéztük a Versatile RSM 161 betakarítógépet.

Amilyen apró, olyan egészséges - Így neveld a fürjeidet

2020. október 19. 12:04

Kovács Dóráék lassan tíz éve tartanak és tenyésztenek fürjet, ami igazi szenvedélyükké vált, így nem véletlen, hogy sok tapasztalatot gyűjtöttek az apró, ám annál különlegesebb madárfajról.

KWS Kukorica Termelési Versenyek 2017 – Díjátadó

2018. február 2. 06:41

Három helyszínen; Kecskeméten, Hévízen és Hajdúszoboszlón tartott partnertalálkozót a KWS Magyarország Kft. januárban. A szakmai rendezvényen a vállalat szakemberei mellett számos partnercég is hasznos információkkal látta el a megjelent gazdálkodókat.

Saras gumicsizma és rozsdás talicska? - Megnyílt az OMÉK 2019 kiállítás

03:45

Saras gumicsizma és rozsdás talicska? - Megnyílt az OMÉK 2019 kiállítás

2019. szeptember 27. 11:09

Magyar termékek, helyi ételek, hagyomány és kultúra, mezőgazdaság... A Hungexpo területén csütörtökön nyitotta meg kapuit a magyar vidék és az agrárium fővárosi ünnepe, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, aminek egyik célja, hogy a termelőket, a mezőgazdaság és az élelmiszeripar szereplőit, a falusi hagyományokat megismertesse a budapestiekkel. Négy napig a népzene, a térségi ízek, a helyi termékek lepik el a HUNGEXPOt.

Egyesületet szerveztek a somogyi kistermelők

2021. november 15. 08:28

A Somogyi Helyi Termék Egyesületet lelkes fiatal kistermelők hozták létre, hogy együtt, közösen képviselve az érdekeiket, saját piacot szervezhessenek. Az egyesülethez csatlakozó kistermelők így együtt széles termékpalettát tudnak kínálni a vásárlóknak, mindemellett pedig jó ismerősként, saját szabályaik szerint szervezik piacaikat, rendezvényeiket, mint egy nagy család.

A genetikai változatosság szolgálatában

13:45

A genetikai változatosság szolgálatában

2024. július 2. 09:40

A Nemzeti Biodiverzitás és Génmegőrzési Központ Tápiószelén az egyetlen olyan intézet hazánkban, amely mind a négy génbanki feladatnak eleget tesz. Ezek a gyűjtés, a felszaporítás, vagy felújító vetések, a dokumentáció, valamint a közreadás, vagyis a lakossági felhasználás támogatása, melyet 2013 óta kampányszerűen művelnek.

A szüret utáni lombvédelem fontos!

02:18

A szüret utáni lombvédelem fontos!

2024. július 30. 14:40

A szüret utáni lombvédelemnek nagy jelentősége van a következő évi fertőzési források gyérítése, a növényeink védelme szempontjából.

Levéltetvek elleni védekezés

2020. június 26. 07:22

A cseresznyelégy és a monília után a következő legdühítőbb ellenségeink a levéltetvek, amelyből idén különösen sok van jelen a kertekben és ültetvényekben. Ezek az apró rovarok kolóniákat alkotva telepszenek meg a növényeink fiatal hajtásain már kora tavasszal, miután pete alakban sikeresen átteleltek a fák kéregrepedéseiben, rügyein, egyéb növényi részeken. Évente több, akár 10-12 nemzedékük is fejlődik hazánkban.