A makói hagyma és termesztése – Agrofórum határszemle Sipos gazdával

Agrofórum Online

Sipos Gazda ezúttal Makóra látogatott el, ahol Zsótér Gézával a makói hagymáról és annak termesztéséről beszélgettek.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Jövedelmezőség műholdfelvételekkel, talajvizsgálatokkal és időjárás-adatokkal - Jó Gazda Program

2023. február 27. 09:22

A Jó Gazda Program már nem ismeretlen a hazai gazdálkodók számára.

Öntözés nélkül elképzelhetetlen!

2021. szeptember 17. 11:21

A nyár folyamán rendszeresen öntözték a Kalocsa térségi földeket a helyi gazdálkodók, az aszály miatt enélkül szinte elképzelhetetlen lett volna a termelés. A költségek azonban hatalmasak, aminek enyhítésére Fajsz környékén összefogtak a növénytermesztők, és létrehozták Magyarország egyik legújabb öntözési közösségét.

Cirokhibridek a KWS kínálatában

2024. szeptember 20. 17:10

A KWS Magyarország Kft. fennállásának 25. évfordulója alkalmából ünnepi rendezvénysorozattal készült, melynek második és egyben befejező állomása Debrecen volt.

TIGRA® – gombával a gombák ellen

2021. február 3. 10:09

Azokon a területeken, ahol a vetésforgóban sűrűn szerepel az őszi káposztarepce, napraforgó, és a szója, meghatározó problémát jelent a fehérpenészes rothadás (Sclerotinia sclerotiorum) kórokozója.

Lisztharmat fertőzés őszi búzában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

04:10

Lisztharmat fertőzés őszi búzában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

2019. július 2. 10:23

Mit kell tudni a lisztharmat gombabetegségről? Hogyan lehet megelőzni a lisztharmat fertőzést? Védekezés és a lisztharmat jellemzői. Agrofórum növényvédelmi kisokos Békési Pállal.

Fóliasátras cseresznye - egy egyedülálló technológia előnyei Nagyrédén

05:02

Fóliasátras cseresznye - egy egyedülálló technológia előnyei Nagyrédén

2024. április 29. 09:40

Magyarországon a fóliasátras cseresznyetermesztés egyedülállónak tekinthető Nagyrédén - ugyanakkor a technológia számos előnnyel jár. Heves vármegyében Barabás Enikő férjével, Juhász Györggyel, Olaszországban gyűjtött inspirációik hatására fogtak bele ebbe az összetett termesztéstechnológiába - de a fáradság megéri...

Hatékony megoldás a burgonyabogár ellen

2021. október 6. 19:33

Július végén is komoly munka zajlott a keszthelyi Burgonyakutatási Állomás vetőburgonya szaporító telephelyén. A saját burgonyanemesítési programmal rendelkező intézmény területein rendszeresen állítanak be kísérleteket többek között azért, hogy a legújabb növényvédelmi megoldásokról is gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek.