Mospilan nyereményjátékot hirdetett a Sumi Agro Hungary Kft.

Mospilan nyereményjátékot hirdetett a Sumi Agro Hungary Kft.

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

A Sumi Agro Hungary Kft. 2024. március 1-jén indította el Mospilan nyereményjátékát azzal a szándékkal, hogy a Nippon Soda által gyártott és itt Magyarországon a cég által forgalmazott eredeti japán terméket népszerűsítse a felhasználók körében, és egy kis jókedvet hozzon ebbe a mai nehéz világba.

A három formuláció, amely a játékban részt vesz, mind az eredeti acetamiprid tartalmú termék: a Mospilan 20 SG 1,5 kg-os kiszerelése, a Mospilan 20 SP 1 kg-os kiszerelése, amit Autentic néven ismerhetnek a hazai vásárlók, illetve a Mospilan 120 SL 1 literes kiszerelése, amely újdonságként, tavaly jelent meg a piacon.

Aki 2024. január 1-je és augusztus 31-e között vásárol a fenti termékek közül, és a vásárlást igazoló számlát feltölti a regisztrációs oldalra, részt vesz a nyereménysorsoláson, melynek keretében egy Suzuki Jimnyt, japán utazást és Mospilan termékcsomagot nyerhet.

Matyasovszki Istvána Sumi Agro Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, fontos, hogy a termelők a garantált, eredeti japán minőséget keressék. A cég csak és kizárólag azon termékekre vállal garanciát, amelyet a Nippon Soda gyártott és a Sumi Agro Hungary Kft. forgalmaz Magyarországon.

Nyereményjáték

A Mospilan hosszú hatástartamú és széles körben alkalmazható növényvédő szer, mely szívó- és rágó kártevők ellen alkalmazható több mint 40 növénykultúrában.

Egy növényvédelmi termék sikeres alkalmazása nagyban függ a környezeti tényezőktől és a felhasználás körülményeitől is. A Sumi Agro Hungary Kft. szakemberei – több éves tapasztalattal a hátuk mögött – bármikor szívesen állnak a termelők rendelkezésére a felmerülő technológiai problémákkal kapcsolatban.

Akár most gondolkodik az eredeti Mospilan kipróbálásán, akár rendszeresen használja, ne hagyja ki a lehetőséget!

A nyereményjáték részleteiről a Sumi Agro Hungary Kft. oldalán tájékozódhat.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

"Kiegyenlített terméseredmény, magas hozamok" - KWS újdonságok testközelből (Mezőszilas)

04:03

"Kiegyenlített terméseredmény, magas hozamok" - KWS újdonságok testközelből (Mezőszilas)

2019. október 1. 21:03

Mezőszilas és Enying térségében egy évvel ezelőtt már bizonyított a KWS Durango kukoricahibrid, amivel Kapeller Zoltán a nemesítő Tesztakadémiás termésversenyét is megnyerte. Idén azonban két aszályos periódus is megnehezítette a kukorica fejlődését, a vetést időszakában és nyár közepén sem esett csapadék, aminek ellenére a kukoricák a stabil 9-10 tonnás eredményt hozni fogják.

Lesz megvásárolható traktor? Időben érkeznek a gépek a precíziós pályázatra? - A KITE válaszol!

2022. június 21. 12:12

Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a magyar mezőgazdaság válságálló, amit az is bizonyít, hogy a beruházási kedv az utóbbi időszakban sem csökkent a hazai agráriumban. A géppiac azonban jelenleg mindezt nehezen tudja leköveti. Az energia- és nyersanyag-árak robbanásszerű növekedése, a logisztikai problémák, és az orosz-ukrán háború miatt súlyosbodó nehézségek komoly csúszokat eredményeznek. Nincs ez másként a KITE által forgalmazott eszközök esetében sem, de például a John Deere-nál már javuló tendenciákat lehet megfigyelni.

,,Irányt mutatunk 2.0" - mit hoz a jövő a KITE szerint?

6:49

,,Irányt mutatunk 2.0" - mit hoz a jövő a KITE szerint?

2023. június 26. 09:08

A KITE Zrt. nagyszabású rendezvényt szervezett nádudvari telephelyén, melyen a jelenkor és a jövő kihívásaira, és azok megoldásaira hívták fel a figyelmet a vállalat szakemberei.

Differenciált, precíziós hibridárpa-vetés Kunpeszéren - Horsch vetőgéppel

04:38

Differenciált, precíziós hibridárpa-vetés Kunpeszéren - Horsch vetőgéppel

2019. november 14. 11:38

Október elején az Alföldön is nagy erőkkel zajlott az őszi árpa vetése, Kunpeszér határában ráadásul mindez precíziósan történik - ahogy ez már megszokott minden növénykultúra esetében. Németh András precíziós mezőgazdasági szaktanácsadónál már tavasszal, a kukoricavetés idején, valamint nyáron, a zab betakarításakor is jártunk, az akkor készített videóink ugyanúgy elérhetőek honlapunkon, mint az őszi, amikor a hibridárpáról és annak precíziós talajba juttatásáról beszélgettem a fiatal gazdálkodóval.

Mire jó a kén? - Tápanyag, növényvedő szer és vadriasztó

2022. január 7. 11:10

A kén az egyik legfontosabb mezoelem, amit sokáig mostohagyerekként kezelt a magyar agrárium. A Vulcan Agro azonban olyan formáit ajánlja a termelőknek, amikkel nemcsak tápanyagot tudnak bevinni a növényekbe, hanem az számos más módon is hasznosul - legyen szó például növényvédelmi megoldásokról.

Rendképzés nagy hatékonysággal és kiemelkedő takarmánytisztasággal: ELHO

2024. április 26. 17:10

A közel hat évtizede, 1967-ben alapított finn ELHO a szálastakarmány-betakarító gépek specialistája. Magyarországon is egyre népszerűbbek a termékei, a közelmúltban az egyik rendképzőjüket lestük meg munka közben Kelet-Magyarországon.

Repcefénybogár piretroid-rezisztencia mérés

2018. február 27. 10:59

A piretroidok gyakori használatával ellenállóvá válhatnak a tavaszi kártevők, így a repcefénybogár is. A rezisztencia mérés módszerét a videóban tekintheti meg.

20 év bodzatermesztési tapasztalatai

2020. augusztus 27. 08:40

Több mint 20 éve fogja össze a bodzatermesztőket a Bodzatermelők Értékesítő Szövetkezete. Az elmúlt 2 évtized alatt rengeteget változott az ágazat. A termesztési tapasztalatokról, az idei évről és a jövőbeli kilátásokról a Botész kereskedelmi igazgatóját, Csizmadiai Györgyöt kérdeztük.