Címke: Nyereményjáték

nyereményjáték

Agrárhírek / Állattenyésztés

Mennyi húsra van szükségünk naponta?

2023. november 29.

Elindította az ünnepi sertéshús fogyasztást ösztönző kampányát az Agrármarketing Centrum, amelyet az Agrárminisztérium és a Magyar Húsiparosok Szövetsége szakmai támogatása mellett folytatnak.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Idén a Timac teszi az ajándékot a fa alá - 15 éve a mezőgazdaság szolgálatában

2021. augusztus 6.

A Timac AGRO Hungária idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ennek alkalmából nyereményjátékot hirdetünk, melynek keretein belül egy szerencsés vásárlónk hazaviheti a főnyereményt, egy kék színű TESLA MODEL 3 elektromos autót. A játékban való részvételhez 15 pontot határoztunk meg, melyekről részletesebben a 15.timacagro.hu honlapon tájékozódhat.

Agrárhírek / Életmód

STIHL Gépforgatók nyereményjáték: humor, kreativitás, értékes nyeremények

2020. szeptember 9.

Hatalmas sikert aratott a STIHL Gépforgatók nyereményjátéka, amelyben a legnagyobb hazai rajongótáborral rendelkező kertészeti gépeket gyártó vállalat új influenszereit kereste.

Videó

Induló gazdának segít a műtrágya - Nyereményjáték

2020. május 20.

A Borealis L.A.T. Kft. által felajánlott 3 tonna koncentrált, minden növénykultúrában hatékony nitrogén műtrágyát a húsmarhatenyésztéssel foglalkozó Hortobágy Faluvéghalmi Kft. nyerte meg.

Agrárhírek / Növényvédelem

„Először próbáljuk ki a Propulse-t” - Nyereményjáték

2020. április 6.

Az Agrofórum nyereményének átadásakor a család két tagjával, a fiatalabb és az idősebb generáció egy-egy képviselőjével beszélgettem.

Blog / COVID-Agrár

Mondja el véleményét és formálja a mezőgazdaságot!

2020. március 23.

A Kleffmann Group alapítása óta elkötelezett híve volt az elsőrangú mezőgazdasági piackutatásnak és szaktanácsadásnak. Az elmúlt több mint 25 év során teljes körű piackutatási szolgáltatást nyújtottunk, amely során kulcsfontosságú információkat biztosítottunk ügyfeleinknek a mezőgazdasági ágazatokkal kapcsolatosan.

Videó

Nyeremény Dekalb vetőmag a tarnaörsi családi gazdálkodóknak

2020. március 7.

Az Agrofórum parnereink segítségével 2019-ben is előfizetői és regisztrációs nyereményjátékot indított, a díjazottjaink listáját már ősszel közzé tettük. A Dekalb által felajánlott 10-10 hektárra elegendő repce- és kukorica vetőmagot jelképesen Szikszai Zoltánné tarnaörsi családi gazdálkodónak adtuk át, aki a térségben rendkívül száraz körülmények között mintegy 200 hektáron termel.

Szakcikkek / Növénytermesztés

„Nem vetettünk még Dekalb kukoricát, de az Agrofórumnak köszönhetően kipróbálhatjuk” - Nyereményjáték 2019 - III. rész

2020. március 5.

A Dekalb Magyarország által felajánlott 10-10 hektárra elegendő repce és kukorica vetőmagot jelképesen Szikszai Zoltánné tarnaörsi családi gazdálkodónak adhattuk át.

Agrárhírek / Növénytermesztés

„Az Agrofórumnak komoly hatása van a gazdálkodásunk irányára” - Nyereményjáték 2019 - II. rész

2020. február 4.

Növénytermesztők vagyunk, és az Agrofórumban foglalkoznak leginkább mélyrehatóan azokkal a témákkal, amelyek minket érintenek. A lapnak komoly hatása van a gazdálkodásunk irányára.