A szomódi Nagy Gábor hivatásos tűzoltóként dolgozik, hobbiként pedig állatokat tart, kisállat simogatót üzemeltet.
De hogyan jött képbe a strucctenyésztés? Erről is mesélt nekünk a riportban.
A szomódi Nagy Gábor hivatásos tűzoltóként dolgozik, hobbiként pedig állatokat tart, kisállat simogatót üzemeltet.
De hogyan jött képbe a strucctenyésztés? Erről is mesélt nekünk a riportban.
2025. augusztus 7. 05:40
A nyári gyomlálás nem minden esetben előnyös, sőt, a forróságban kifejezetten káros is lehet a talaj vízháztartására nézve.
2025. június 30. 13:10
A saját készítésű komposzt nemcsak a kertnek ajándék, hanem pénztárcakímélő és környezetbarát megoldás is.
2025. június 23. 05:40
Lássuk, milyen teendők várják most, a nyár elején a kertészkedőket a veteményeskertben!
2025. június 18. 14:10
A nyári hőség próbára teszi a paradicsomot – nem mindegy, mikor kap vizet. De vajon reggel vagy este a jobb időpont?
2018. január 19. 10:22
A beton. Így hívták sokán a menzás sárgaborsó főzeléket, mert úgy megkötött, mire leültünk az asztalhoz, mint a beton.
2019. augusztus 15. 04:36
Miért fontos a hiánybetegségek és élettani károsodások ismerete? Mik lehetnek a kiváltó tényezők? Hogyan jelentkezhetnek a szabadföldön termesztett paradicsomon a talaj- és időjárási tényezőkből, valamint a tápanyag-ellátásból adódó károsodások?
2023. március 19. 05:38
Már kora tavasszal ugrásszerűen megnő a választék a hazánkban idényszerű (szezonális) gyümölcsökből és zöldségekből. Keressük őket a boltokban, vagy termesszük őket otthon! Ebben a hónapban a rukkolával, spárgával és az importból származó kivivel is megismerkedünk.
2019. július 9. 10:54
Ahány ház annyi kolbász, annyi hagyomány, és annyi érték … Mindig is bakancslistás tervünk volt, hogy egyszer ellátogassunk Békéscsabára, és egy nap alatt beszerző körút keretében végigjárjuk a nevesebb kolbászkészítők házát. Ellátogattunk tehát 7 neves kolbászkészítőhöz, hogy szerezzünk a hőn áhított kolbászokból.