Hardi Percek IV. rész – TurboFiller vegyszer-bekeverő rendszer

Hardi Percek IV. rész – TurboFiller vegyszer-bekeverő rendszer

Agrofórum Online

A HARDI TurboFiller vegyszerbekeverő segítségével könnyen és gyorsan keverhető be a permetté, ezáltal a gépkezelő a legnagyobb biztonságot élvezi a veszélyes anyagokkal végzett művelet közben. A vegyszerbekeverőben található tartálymosó pedig lehetőséget nyújt a göngyölegek gyors, hatékony tisztítására és a növényvédő szerek minden cseppjének hasznosítására.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A rovarmegporzás jelentősége - Agrofórum határszemle Sipos gazdával

2022. augusztus 1. 13:16

Sipos Gazda korábban egy facéliatábláról jelentezett be látogatott el, ahol a rovarmegporzás jelentőségéről mesélt.

Új kalászosok, premium repcék, Green Deal, drónok, PGR és fémzárolt vetőmagok Dalmandon

2022. június 8. 11:59

Május végén Dalmandon tartott hagyományos szántóföldi szakmai rendezvényt a KITE Zrt., ahol a megjelent gazdálkodók az agrárvállalat őszi káposztarepce és kalászos-kínálata mellett megismerkedhettek a különböző precíziós szolgáltatásokkal, a monitoring- és permeteződrónok előnyeivel, de a jövő kihívásairól, például a Green Deal szigorú szabályairól is szó esett.

Jó hírek a direktvetés iránt érdeklődők számára is! A Väderstad e tekintetben is újított

7:18

Jó hírek a direktvetés iránt érdeklődők számára is! A Väderstad e tekintetben is újított

2023. december 7. 11:40

Az idei Agritechnica kiállításon a Väderstad talajművelő gépei mellett vetőgépeinek portfólióját is az érdeklődők elé tárta. A jól ismert Tempo megjelenése a hazai és nemzetközi piacon tíz évre nyúlik vissza, és természetesen hűen a vállalat innovatív megközelítésének, a termékfejlesztés máig is tart. Amennyiben nagy területen nagy mennyiségű és méretű mag vetése a cél, a Tempo megfontolandó lehetőség a gazdák számára, hiszen a folyamat kevés utántöltéssel megoldható. A gép központi mag-, és granulátumtartályának köszönhetően a gép hátsó részén, a vetőegység fölött nem helyezkedik el tartály. A nyomottlevegős vetési elv, magadagolás az új kialakítás mellett a régi maradt, de ez nem minden...

Borsó vetőmag-előállítás profi technológiával - szélsőségek között is

2022. június 7. 12:14

Május végén szépen virágzott a borsó a 900 hektáron hagyományos szántóföldi növényeket termesztő Gergely Farm egyik tábláján. A Borsod megyei Gesztely térségében működő agrárvállalatnál majdnem két évtizede foglalkoznak zöldborsó vetőmag-előállítással. Mivel a kultúra kifejezetten jövedelmező, és a búza előveteményének is kiváló, így a technológiára évről évre különösen nagy figyelmet fordítanak.

Differenciált, precíziós hibridárpa-vetés Kunpeszéren - Horsch vetőgéppel

04:38

Differenciált, precíziós hibridárpa-vetés Kunpeszéren - Horsch vetőgéppel

2019. november 14. 11:38

Október elején az Alföldön is nagy erőkkel zajlott az őszi árpa vetése, Kunpeszér határában ráadásul mindez precíziósan történik - ahogy ez már megszokott minden növénykultúra esetében. Németh András precíziós mezőgazdasági szaktanácsadónál már tavasszal, a kukoricavetés idején, valamint nyáron, a zab betakarításakor is jártunk, az akkor készített videóink ugyanúgy elérhetőek honlapunkon, mint az őszi, amikor a hibridárpáról és annak precíziós talajba juttatásáról beszélgettem a fiatal gazdálkodóval.

Nem a célokkal, hanem a módszerekkel van probléma

2020. október 12. 07:22

A növényvédelem helyzetét folyamatos kétségek közt tartja az EU, gyors és sokszor indokolatlan hatóanyag-kivonási döntéseivel. E mellé idén tavasszal berobbant a koronavírus-járvány, ami kaotikus szezonkezdést okozott mind a növényvédőszer-gyártók, mind a kereskedők és termelők oldalán. A Növényvédelmi Szövetség képviseli a Magyarországon bejegyzett növényvédőszer-gyártó cégek, illetve képviseleteik szakmai érdekeit, ezért kértük a kialakult helyzet elemzésére az NSZ ügyvezető igazgatóját, Szalkai Gábort.

Így tüntettek a magyar tejtermelők a Penny Market központjánál

03:36

Így tüntettek a magyar tejtermelők a Penny Market központjánál

2019. március 26. 06:48

Március végére reggelre tüntetést szerveztek a magyar tejtermelők Alsónémedi határában, a Penny Market központja előtt. A demonstráció oka, hogy a multinacionális vállalat 135 forintért kínál akciós szlovákiai UHT tejet áruházaiban.