Hardi Percek XI. – Hardi AutoWash tisztítórendszer (Hardi Navigator „i”)

Hardi Percek XI. – Hardi AutoWash tisztítórendszer (Hardi Navigator „i”)

Agrofórum Online

A HARDI Navigator "i" esetében az egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb öblítési folyamatot, valamint a rendkívül alacsony visszamaradó növényvédőszer-koncentrációt az automata AutoWash rendszer biztosítja.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Oros Cornado kukorica és Sun napraforgó vágóasztalok a Linamartól

2023. február 22. 14:27

Két magas felszereltségű vágóasztallal várta az érdeklődőket a LINAMAR HUNGARY Zrt. Oros divíziója a 2023-as AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításon.

2021 a pályázatok éve a mezőgazdaságban

2021. július 29. 08:47

Az átmeneti időszak ezúttal sok jóval kecsegtet a gazdák számára, hiszen az új ciklus kezdetéig pályázatdömpinggel segítik a vidéket forráshoz. Mire és milyen feltételek mellett pályázhatnak?

Intenzív almatermesztésbe fogtak Majosházán

2020. november 8. 14:08

Szabó Zoltán fiával gazdálkodik. Eddig szántóföldi növénytermesztést folytattak csak, viszont egy pályázatnak köszönhetően régi álma teljesülhetett: sikerült 5 hektáron egy egészen korszerű, intenzív almáskertet létrehozniuk.

Kukorica direktvetés bírborherébe - Újabb no-till terület Somogyban

2021. június 9. 07:31

Május elején szépen zöldellő bíbor here takarónövénybe vetették a kukoricát a Somogy megyei Pusztakovácsi határában. A helyi homokos, illetve homokos vályog talajjal borított területeken már évek óta folynak kísérletek nagyüzemi körülmények között a no-till, vagyis a talajművelést teljesen elhagyó rendszerrel kapcsolatban. Berend Ferenc régóta alkalmazza a fenntartható, talajvédő módszert, ám ez a tábla nem most az övé. Gelencsér Balázs és unokatestvére, Sudár László évek óta figyeli a környéken zajló tesztelek, 2021-re pedig elhatározták: saját tapasztalatokat szereznek a no-tillről.

A világ legnagyobb kombájnja Magyarországon

2021. október 7. 17:43

Minden eddiginél nagyobb teljesítmény. Minimális szemveszteség. Első osztályú vezetőfülke. Hihetetlenül széles vágóasztal. Magyarországon is bemutatkozott a John Deere új, X9-es kombájnszériája, ami új távlatokat nyit a betakarítás terén. Óránként több mint 100 tonna termény mindezt 1 százalék szemveszteséggel.

Lisztharmat fertőzés őszi árpában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

03:40

Lisztharmat fertőzés őszi árpában, védekezési javaslatokkal - Agrofórum növenyvédelmi kisokos

2019. július 18. 10:45

Mit kell tudni a lisztharmat gombabetegségről őszi árpában? Hogyan lehet megelőzni a lisztharmat fertőzést? Védekezés és a lisztharmat jellemzői. Agrofórum növényvédelmi kisokos Békési Pállal.

Rendezvénytilalom? Van rá megoldás!

2020. december 5. 12:50

A COVID-19 járvány miatt a Két-KATA Kft. nem tudta megrendezni telephely átadó eseményét. De megtalálták a megoldást, hogyan mutathatják be új telephelyüket: ebből a több részes videósorozatból az érdeklődők megismerhetik a cég történetét, az új telephelyet, és egyéb, érdekes információkat tudhatnak meg.