Szőlészeti gépújdonságok a Balaton partján

Szőlészeti gépújdonságok a Balaton partján

Agrofórum Online
Fizetett tartalom

Csodás helyszínen, a Balaton mellett, a Légli szőlőbirtok területén mutatta be gépkínálatának újdonságait a Vektor Mezőgép Kft. Míg az olasz Spedotól a soraljművelésre ajánlottak profi eszközöket, addig a német Freilauber a szőlő zöldmunkáihoz kínál hatékony gépeket.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Légkeverő ventilátor a fagyok, öntözés és párásítás az aszály ellen a Simon Gyümölcsültetvényben

04:11

Légkeverő ventilátor a fagyok, öntözés és párásítás az aszály ellen a Simon Gyümölcsültetvényben

2019. június 12. 07:23

Miközben április utolsó napjaiban a Heves megyei Csány határában, Sasteleken fekvő gyümölcsültetvényben növényvédelmi beavatkozások folytak, addig működött az öntözőrendszer is a cseresznyefák tövében. Az utóbbi évek aszályos időszakaiban a termésbiztonság és a nagy méretű, ízletes gyümölcsök érdekében minden eszközzel javítani kell a mikroklímát.

Hardi Percek V. rész - Kezelőszervek

01:45

Hardi Percek V. rész - Kezelőszervek

2019. február 1. 06:08

A Hardi permetezőgépek egyik legjellemzőbb tulajdonsága a könnyű kezelhetőség, és a praktikusan elhelyezett kezelőszervek. A gazdabarát elrendezés megkönnyíti a mindennapi munkát.

Mesterhármas a Lemkentől - A tárcsa, a kultivátor és az eke Mezőfalván

2019. június 12. 07:40

A május végén megrendezett NAK Szántóföldi Napokon és AgrárgépShow-n a gazdálkodók a Lemken több munkagépével is megismerkedhettek, méghozzá gyakorlati körülmények között.

Väderstad innovációk III. - Gumifelfüggesztés és gumiágyazás

2022. április 27. 10:42

A Väderstad innovációkat bemutató videósorozatunk harmadik részében a gumiágyas csapágyazást és a gumibakos függesztést, valamint ezek előnyeit ismerhetik meg nézőink.

Induló gazdának segít a műtrágya - Nyereményjáték

2020. május 20. 07:59

A Borealis L.A.T. Kft. által felajánlott 3 tonna koncentrált, minden növénykultúrában hatékony nitrogén műtrágyát a húsmarhatenyésztéssel foglalkozó Hortobágy Faluvéghalmi Kft. nyerte meg.

Ropogtassunk, de mást, és másképp!

2:59

Ropogtassunk, de mást, és másképp!

2023. november 7. 15:00

A ,,csipszüzem" szó hallatán olajban sült termékek sejlenek fel előttünk, de a manufaktúrában egy eltérő technológia segítségével, helyi zöldséget felhasználva készítik el ezt a nem mindennapi -valóban kézműves terméket. Ásotthalom környéke homokos vidék, így első sorban zöldségek termesztésére nyílik lehetőség. Így honosodhatott meg a régióban a batáta, vagyis édesburgonya-termesztés is, és itt zajlott az 'Ásotthalom 12' fajta nemesítése is, amely többek között a termékek alapjául szolgál.

Mi lesz veled, növényvédelem? - A szakma jövőjéről kérdeztük a Növényorvosi Napon megjelenteket

2019. december 6. 17:52

November közepén rendezték meg a 2019-es Növényorvosi Napot a gödöllői Szent István Egyetem aulájában, ahol arra voltunk kíváncsiak, mit gondolnak a szakemberek a növényvédelem jövőjéről, a szakma kihívásairól.

Hardi Percek IV. rész - TurboFiller vegyszer-bekeverő rendszer

2018. november 16. 09:09

A HARDI TurboFiller vegyszerbekeverő segítségével könnyen és gyorsan keverhető be a permetté, ezáltal a gépkezelő a legnagyobb biztonságot élvezi a veszélyes anyagokkal végzett művelet közben. A vegyszerbekeverőben található tartálymosó pedig lehetőséget nyújt a göngyölegek gyors, hatékony tisztítására és a növényvédő szerek minden cseppjének hasznosítására.