Így olvadt össze a DuPont és a Dow – Porfólió Farm bemutató Dombóváron

Így olvadt össze a DuPont és a Dow – Porfólió Farm bemutató Dombóváron

Agrofórum Online

2019 júniusában lesz önálló, tőzsdén forgalmazott vállalat, de a DuPont és a Dow egyesülésével létrejött Corteva Agriscience™ Magyarországon is bemutatkozott. A Dombóváron tartott Porfólió Farm rendezvényen több száz gazdálkodó előtt mutatták be az új céget, és annak legújabb termékeit.

A Corteva munkatársai továbbra is arra törekednek, hogy az eddig is kiváló viszonyt tovább erősítsék a gazdálkodókkal. Ennek is köszönhető, hogy a termelőkkel kapcsolatot tartó területi képviselőcsapat jelentősen nem változik. A vetőmag üzletágban ilyen szempontból minden maradt a régi, a növényvédő szer üzletágban pedig a két csapatot egyesítették, megújították, és megerősítették, így a kollégák még hatékonyabban tudják a megfelelő technológiai javaslatokat kidolgozni.

A dombóvári Porfólió Farm rendezvényt a Corteva elődje már hosszú ideje a régió egyik meghatározó agrárvállalatával, az Agrár-Béta Kft.-vel közösen rendezi meg, a két cég közös múltja a Pioneer hibrideknek köszönhetően nagyjából másfél évtizedre nyúlik vissza.

A dombóvári szakmai rendezvényen a gazdálkodók számos előadást hallgathattak meg, majd a szántóföldi szemlén megtekintették a vetőmagportfólió egyes elemeit, megismerhették a növényvédelmi technológiákat, és meghallgatták az őszi talajmunkával kapcsolatos ajánlásokat.

Hardi Percek I. rész - ISOBUS kommunikációs rendszer

2018. november 2. 20:16

Az úgynevezett Hardi Retrofit szettel a nem ISOBUS-os traktor átalakítható, a beszerelést követően az ISOBUS-os Hardi permetezőgépek már egyszerűen csatlakoztathatóak lesznek.

KWS Kukorica Termelési Versenyek 2017 – Díjátadó

2018. február 2. 06:41

Három helyszínen; Kecskeméten, Hévízen és Hajdúszoboszlón tartott partnertalálkozót a KWS Magyarország Kft. januárban. A szakmai rendezvényen a vállalat szakemberei mellett számos partnercég is hasznos információkkal látta el a megjelent gazdálkodókat.

Így repül a Versatile kombájn

03:06

Így repül a Versatile kombájn

2017. június 23. 11:18