Gazdahely
Gazdahely

Így működik a jégesőelhárítás

Így működik a jégesőelhárítás

Agrofórum Online

Rövid videóban mutatom meg, hogy működik a jégkármérséklő-rendszer egyik állomása az egri borvidéken.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Ajándékozz kistermelői terméket karácsonyra is!

2020. november 5. 12:09

Ahogyan azt már tavaly is megírtuk, a kereskedelem legpörgősebb időszakában is számtalan lehetőségünk van arra, hogy a pénzünkkel a hazai kistermelők javára „szavazzunk”, és erősítsük a hazai termékek értékét ezáltal.

Kistermelői ajándékok karácsonyra

2019. november 19. 05:36

Hamarosan elérkezik a kereskedelem legpörgősebb időszaka és egyben (amennyiben a saját oldalunkat is nézzük) a lehetősége annak, hogy a pénzünkkel „szavazzunk”. Arra szavazunk, hogy a multik szeptember óta csillivilli módon csalogató termékeivel lepjük meg szeretteinket, vagy idén adunk valami újat nem csak az ajándékozottaknak, hanem hazai kistermelőknek, akik szívből készítik termékeiket?

E-vény szolgáltatás az Agromediumban

2019. október 27. 08:48

Tavaly már bemutattam az Agromediumot, amely (túlzás nélkül állítom) a legesleghasznosabb applikáció a gazdálkodók számára, hiszen segítségével gyorsan, könnyen és offline kereshető a megfelelő növényvédő szer.

A pH hatása a permetezés hatékonyságára

2019. október 20. 08:38

Amikor azt hallom egy termelőtől, hogy nem használ a szer, vagy azt tapasztalom egy szaktanácsolt területen, hogy valóban nem úgy hat az a hatóanyag, ahogyan elvárnánk; akkor két dologra kell gondolnunk hibalehetőségként. Az egyik a kijuttatási technológia (mikor, hogyan, mivel, stb.) s miután ennek gyorsan utána lehet járni, jöhet a másik: a permetezéshez használt víz megfelelősége!

Fűszeres húsgombócok kétféle burgonyával

2019. november 10. 09:22

A darált húsos ételek könnyen és gyorsan elkészíthetőek és nagyon praktikusak. Sokféleképpen fűszerezhető; szinte bármi jól passzol hozzá.

Céklaszendvics

2019. augusztus 2. 06:25

Ez az étel nem csak látványos és finom, hanem nagyon egészséges is.

Július: a másodvetés hónapja a kertben

2023. július 13. 05:36

A veteményeskert sok lehetőséget ad egy év alatt: ilyenkor, az év közepén újra megtölthetjük élettel a megüresedett ágyásokat. Mivel érdemes próbálkoznunk a másodvetésnél? Mire kell fokozottan figyelnünk a nyári időszak alatt?

Mire van szüksége egy egészséges erdőnek? I. rész – a holtfa szerepe

2022. február 24. 04:36

Mi is a holtfa pontosan? Milyen célt szolgál az erdőben? Miért elengedhetetlen egy egészséges erdő számára? Milyen tévhitek keringenek a holtfákkal kapcsolatban?