2025. november 21.
Három olyan receptet gyűjtöttünk össze, amelyeket mi is szívesen teszünk el télire: egy élénk, édes-savanykás gyömbéres befőttet, egy napfényes aromájú lekvárt és egy karakteres chutney-t.
2025. szeptember 25.
Immunerősítő, szépségápoló és gasztronómiai csoda – ismerje meg a homoktövis feldolgozásának titkait.
2025. szeptember 4.
Szerencsére számos praktikus, ízletes és hosszú távon is fenntartható megoldás létezik a zöldségek tartósításához. Nézzük is sorra!
2025. augusztus 25.
Befőzés, aszalás vagy fagyasztás – a Nébih tanácsai segítenek, hogy a nyár ízeit egész évben biztonságosan élvezhessük.
2025. augusztus 6.
Friss fügét termelt vagy vett? Így készítsen belőle lekvárt, aszalványt vagy fagyassza le – hogy később is élvezhesse az ízét!
2025. augusztus 2.
A befőzés sikere nemcsak a recepttől, hanem a sterilizálás módjától is függ. Összehasonlítjuk az 5 leggyakoribb eljárást.
2025. június 29.
Túl sok termett a kertben? Mutatjuk, hogyan őrizheti meg, dolgozhatja fel vagy cserélheti el a felesleget – ötletesen és kíméletesen.
2024. szeptember 8.
Ha alacsony savtartalmú termést szeretne tartósítani, a nagy nyomású befőzőedényben erre is lehetőség van. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket!
2024. szeptember 5.
Szeretné a kertben megtermelt, friss terményt az elkövetkező hideg hónapokban is élvezni? Érdemes a vízfürdőben tartósítást kipróbálni.