2022. július 4.
Felkérik az Európai Bizottságot arra, hogy vállaljon vezető szerepet a növényi alapú fehérjék előállításának előremozdításában.
2021. július 27.
A burgonyafehérje egy új növényi eredetű fehérjetermék, amely a burgonyakeményítő gyártása során keletkező melléktermékből állítható elő, így kedvező fenntarthatósági paraméterekkel rendelkezik.
2021. január 16.
Az A2-es tej nem tartalmazza azt a fehérjetípust, ami emésztési problémákat okoz.
2020. november 22.
A repcefehérje hasonló hatásokat váltott ki az anyagcsere paraméterekben és a szív- és érrendszeri kockázati tényezőkben, mint a szójafehérje.
2020. február 16.
A SAATEN-UNION olyan szójafajtákkal foglalkozik, amelyek közül hazai viszonyok között, eltérő termesztési célok esetén is mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
2018. december 27.
Törekszünk a biztonságos és profitorientált gazdálkodást lehetővé tevő fajták és hibridek nemesítésére, amelyek alkalmasak az egészséges vetésforgó kialakítására.
2018. február 26.
Napjainkban egyre nő az igény a gazdasági állatok takarmányozásában az alternatív fehérjeforrások felhasználása iránt a hagyományos fehérjeforrások kiváltására.
2017. augusztus 4.
Az alternatív fehérjenövények segítségével szinte teljes egészében kiválthatjuk az importszóját.
2017. február 19.
A zöldítési és a fehérjeprogramokhoz illeszkedő, jövedelmező növénytermesztés csak a termőhelyi adottságoknak megfelelő fajok és fajták használatával valósítható meg.