Címke: Finanszírozás

finanszírozás

Agrárhírek / Életmód

Az uniós éghajlatváltozás elleni küzdelem finanszírozása elérte a 21,7 milliárd eurót tavaly

2019. november 9.

Több mint kétszeresére nőtt az a hozzájárulás, amelyeket az unió és tagállamai 2013 óta nyújtanak a fejlődő országok részére az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentéséhez és az éghajlatváltozás hatásaival szembeni fellépéshez.

Agrárhírek / Agrárközélet

Zsugorodó közfoglalkoztatás? - A számok ezt mutatják!

2019. április 23.

A közfoglalkoztatottak száma folyamatosan csökken (a mezőgazdasági közfoglalkoztatásban résztvevőké is), egyre több álláskereső találja meg helyét a nyílt munkaerőpiacon. 2010-óta harmadára csökkent a munkanélküliség, 800 ezerrel több a munkavállaló, 7 százalékuk a mezőgazdaságban helyezkedett el.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Miért érdemesebb aprómagot – IS – termelni?

2019. március 20.

A Pannon-Mag-Agrár Kft. Magyarországon a zöldtrágya magkeverékek és immár jól bevált kaszáló, legelő- és prémium pázsit fűmagkeverékek gyártásával kapcsolatosan vált méltán ismertté. Mintegy 8000 hektáron állítunk elő vetőmagot, melyet saját, jelenleg a legkorszerűbb vetőmagüzemi gépekkel kísérünk el a fémzárolásig.

Agrárhírek / Agrárközélet

Együttműködik az agrárium fejlesztésében az MFB és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

2019. február 28.

A két intézmény olyan finanszírozási termékek és szolgáltatások kidolgozását tűzte ki célul, melyek hatékonyan segíthetik az agráriumban tevékenykedő magyar kis- és középvállalkozásokat a versenyképesség szempontjából kulcsfontosságú területek fejlesztésében.

Agrárhírek / Agrártámogatások

Élelmiszerek népszerűsítését finanszírozza az Európai Unió

2018. október 23.

Az Európai Bizottság 172,5 millió euróval (mintegy 55,2 milliárd forint) finanszírozza az uniós agrár-élelmiszeripari termékek népszerűsítését Európában és világszerte – közölte az uniós bizottság.

Blog / Agrárközösség

Dióhéjban a Vidékfejlesztési Program pályázatainak finanszírozásáról

2018. szeptember 28.

Finanszírozási szempontból elmondható, hogy a mezőgazdaság az egyik legjobban teljesítő ágazat, emellett jelentős növekedési potenciállal is rendelkezik.

Agrárhírek / Agrártámogatások

Csökkentené az Európai Bizottság a hazánknak nyújtható agrártámogatásokat

2018. június 2.

Magyarország számára 2018-as árakon 10,4 milliárd eurót irányoztak elő, ezen belül a közvetlen kifizetésekre 7,6 milliárdot, vidékfejlesztésre pedig 2,6-ot.

Agrárhírek / Agrárközélet

Az MKB Csoport két tagja is az AgrárgépShow-n

2018. január 23.

A HUNGEXPO-n megrendezésre kerülő Agrárgépshow 2018 az év legnagyobb hazai agráripari kiállítása, ezért az MKB Pénzügyi Csoport számára kiemelten fontos, hogy teljes agrárportfoliójával képviselje magát az eseményen.

Agrárhírek / Agrárközélet

Új vezető az Erste Agrár Kompetencia Központ élén

2017. október 16.

Két év alatt csaknem 60 százalékkal nőtt az Erste Bank agrárhitelállománya. A bank szakembereinek és ügyfeleinek az Erste Agrár Kompetencia Központ nyújt támogatást, amelyet október 9-től Fórián Zoltán, az ágazat elismert szakembere vezet.

Agrárhírek / Gépinfo

STEYR FINANSZÍROZÁSI AKCIÓ – FIX 2,5% forint alapú lízing a MAGTÁR Kft-nél!

2017. október 5.

A Magtár Kft. kiemelkedően kedvező finanszírozási lehetőséget kínál 2017. október 1-től minden hazai gazdálkodó számára, akik minőségi STEYR traktorokat kívánnak beszerezni.