Címke: Halfeldolgozás

halfeldolgozás

Agrárhírek / Állattenyésztés

Akvakultúra - az intenzív üzemi rendszereké a jövő!

2019. március 7.

Az akvakultúra fejlődési lehetősége, elsősorban a humántőke javításában, a termeléshez szükséges erőforrások minőségi és mennyiségi megújulásában, a szerkezetátalakításában, az innovációban, valamint a minőségi termék-előállításban rejlik.

Agrárhírek / Életmód

Egyen halat, finom falat!

2018. október 25.

A magyar hal egészséges, könnyű fehérjeforrás, melynek fogyasztása hozzátartozik az egészséges életmódhoz.

Agrárhírek / Agrárközélet

A hazai halfogyasztás megduplázása a cél

2018. július 23.

Az étkezési célra szánt hal mennyisége hazánkban az elmúlt években folyamatosan emelkedett, többek között köszönhetően az intenzív módon történő afrikaiharcsa-termelés növekedésének.