Címke: Horsch

Horsch

Szakcikkek / Gépészet

A repce karógyökereinek kifejlesztve - HORSCH Focus vetőgép a Vas megyei gazdaságban

2019. augusztus 14.

Költségtakarékos, precíz és a száraz időszakokban is megfelelő indulást biztosít a növényeknek. A HORSCH Focus gabonavető gép egy menetben juttatja ki a műtrágyát és a vetőmagot a repce vetésekor.

Agrárhírek / Gépinfo

A HORSCH bemutatja az új Leeb 6300 PT és 8300 PT önjáró permetezőket

2019. július 28.

Az új HORSCH Leeb PT önjáró permetezők leginkább szembetűnő újdonsága a rugalmasság és a maximális kényelem precíz kijuttatás mellett.

Szakcikkek / Gépészet

Portfólióbővítés a Horschnál

2019. július 27.

A hibrid mezőgazdaság eszköz ellátottságának biztosítása érdekében, a gépfejlesztők visszanyúltak a már korábban ismert megoldásokhoz, természetesen felhasználva napjaink K+F eredményeit.

Agrárhírek / Gépinfo

A HORSCH bemutatja az új Cultro TC-t

2019. július 27.

A Cultro TC egy könnyen vontatható duplakéses henger, amely 3 és 12 méteres munkaszélességben kapható, és rendkívül széles körben használható – egyéb gépekkel kombinációban is. A kések kitűnően aprítják a repce- vagy silókukorica szárakat és a köztes növényeket.

Agrárhírek / Gépinfo

A HORSCH megújította a Maestro családot a CV és RV termékvonallal

2019. július 26.

Az új Maestro CV legfontosabb műszaki jellemzője a lehetőség, hogy vagy egyetlen központi tartály használható a vetőmaghoz és műtrágyához, vagy – mint ahogy korábban is –, egy nagy műtrágyatartályt és különálló vetőmag-tartályokat is lehet használni. A vetőegység rögzítése rugalmas, hogy a sorok számát és távolságát változtatni lehessen.

Agrárhírek / Gépinfo

Gépfunkciók egyszerű működtetése a mobiltelefonról

2019. július 25.

A jövőben a SmartCan a vevő, a gép és a gyártó közötti hálózati kapcsolatra szolgálja. A gépen ezért szükség van egy SmartCan modulra, mellyel egyre több számítógép felszerelhető a gépre. Ezekkel a jövőben a gép valamennyi adata kiolvashatóvá válik, és első lépésként létrejön a géppel a WiFi (WLAN) kapcsolat.

Agrárhírek / Gépinfo

5 díjat ért a HORSCH FarmingHeroes

2019. június 17.

A HORSCH a jelenleg is futó #FarmingHeroes kampányáért 5 jelentős nemzeti és nemzetközi díjat nyert.

Agrárhírek / Gépinfo

A szántóföldi napokon kiderül, mit tudnak a gépek!

2019. május 21.

Az AXIÁL Kft. 500 négyzetméteres területen állógép-, és 4500 négyzetméteres területen mozgógép-bemutatóval készül a mezőfalvai kiállításra. A május 23-24-ei rendezvényen a szántóföldi növénytermesztés leghatékonyabb gépeit teszik próbára.

Agrárhírek / Gépinfo

Az AXIÁL Kft. nem hiányozhat az állattenyésztési napokról!

2019. május 6.

Magyarország egyik legsikeresebb mezőgazdaságigép-forgalmazója 2019-ben is 1500 négyzetméteren várja partnereit Hódmezővásárhelyen, hogy bemutathassa számukra legújabb és legnépszerűbb modelljeit.

Agrárhírek / Gépinfo

A HORSCH először érte el a 402 millió eurós forgalmat

2019. március 28.

A HORSCH Maschinen GmbH. 2018-ban 402 millió eurós forgalmával történetének legnagyobbját érte el. Ez már sorozatban a harmadik alkalom, hogy a német cég kétszámjegyű százalékos növekedést tud forgalmában elérni.