Címke: Kukoricahibrid

kukoricahibrid

PR cikk / PR cikk

A DEKALB genetika és a FIELDVIEW technológia ismét sikert aratott

2024. június 24.

Június elején 7. alkalommal került megrendezésre a NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow Mezőfalván. Mivel a szervezők a fenntartható, klímaváltozáshoz alkalmazkodó gazdálkodási módszerek és eszközök bemutatására helyezték a hangsúlyt, így a Bayer a változó tőszámú vetés lehetőségeire és sikerére fókuszált.

PR cikk / PR cikk

Prémium kukoricahibridek a hazai klimatikus viszonyokra nemesítve

2023. december 18.

Az időjárás kiszámíthatatlansága, szélsőséges mivolta az elkövetkező években is jellemző lesz térségünkre. Cégünk évek óta kiemelt figyelmet fordít, a magas terméspotenciálon túl, a szárazsággal szembeni ellenállóságra a kukorica nemesítés során.

PR cikk / PR cikk

Mitől modern? Új generációs kukoricahibrid a termesztésben

2023. november 7.

Az egyre nagyobb kihívások között, ami elsősorban a mezőgazdasági környezet változását érinti, a gazdálkodók folyamatosan megoldásokat keresnek az elért hozamuk biztosítására és maximalizálására. Ezen az úton a kukoricahibridek új generációját mutatjuk be. Ezeket a kivételes hibrideket nagy szakértelemmel fejlesztettük ki, hogy megfeleljenek a gazdálkodók igényeinek és kihívásainak, lehetővé téve számukra, hogy kihasználják a terméspotenciálban rejlő előnyöket és a stabilitást.

PR cikk / PR cikk

A Bayer komplex ajánlata kukoricatermelőknek a termésbiztonság fokozására

2022. október 11.

Field Shield hibridek pajzzsal a kukoricatáblákon

PR cikk / PR cikk

Megfelelni a változó környezeti kihívásoknak – a Syngenta 2023-as kukorica portfóliója

2022. szeptember 20.

A mezőgazdaságban nincs két egyforma év, az évek, évtizedek alatt felgyülemlett tapasztalatot is sutba vághatja egy-egy időjárási anomália. 2022 nagyon hektikus lett az ország számos régiójában, számos helyen már két esztendeje nem hullott a sokévihez közelítő, az alsóbb talajszelvényeket is megtöltő csapadék.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Többet, szárazabbat kevesebből

2021. november 3.

A nagy termőképesség és jó tápanyag-reakció mellett kulcsfontosságú a kukoricák gyors vízleadása is.

Szakcikkek / Növénytermesztés

A legjobb terméshozam az Ön legjobb termőföldjéről!

2020. november 24.

A KWS Magyarország Kft. a 2021-es tavaszi szezonban három szemes és egy silókukoricát dob a piacra. A tavalyi évben bemutatott PLUS4GRAIN csoport egy új, a KWS INTELIGENS nevű kiváló termőképességű kukoricahibriddel bővül.

Szakcikkek / Növénytermesztés

"10 tonnát látok benne" - Fajtasorból üzemi szintre

2020. október 6.

A KWS kukoricák nagyon szép képet mutattak a nyáron, a Durango pedig különösen ígéretesnek tűnt. Ezt a Székesfehérvár határában található fajtasorban is látni lehetett augusztus közepén, ahol több KWS hibriddel zajlik a helyi kísérletezés.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Intenzív vagy extenzív? Martonvásáriból van választás

2020. október 6.

Zöldszáron érés, gyors vízleadás, kiemelkedő szárazságtűrés. Csak néhány tulajdonság, ami a Marton Genetics portfóliójának legújabb kukoricáit jellemzi.