2018. november 17.
Az igazán jó minőségű párlat elkészítéséhez jó minőségű gyümölcs, megfelelő, biztonságos felszerelés és szakértelem szükséges. Az érdeklődők rengeteg fórumon elsajátíthatják a minőségi párlatfőzés részleteit.
2018. október 15.
Nem került le a polcokról a "gönci barackpálinka" megnevezésű eredetvédett pálinkatermék.
2018. június 29.
A Pálinka országkóstolót harmadszor rendezte meg a minisztérium és a Pálinka Nemzeti Tanács.
2018. június 8.
Homokháti őszibarack pálinka tulajdonságaiban kitűnően hozza az alapanyagául felhasznált gyümölcsök fajtajegyeit.
2018. május 28.
A Pálinkakiválóságok könyve 2017 című kiadvány tartalma és a szakmai kóstoló jegyzetei már digitálisan is elérhetők a program honlapján és tervezik a korábbi kiadványok digitalizálását is.
2018. május 22.
A többnapos verseny május 28-án kezdődik, ahol 25 pálinkabíra kóstol végig több száz idén készült főzetet.
2018. április 18.
2 nap, 29 nő, 130 pálinka, 9 aranyérem – nagyjából így lehet számokkal leírni az első Balaton Open Nemzetközi Pálinka- és Párlatversenyt.
2018. március 23.
Izgalmas, újszerű, formabontó párlatversenyt szervez egy maroknyi csapat.
2016. november 17.
Az oltalom alatt álló földrajzi árujelzők - eredetmegjelölés és földrajzi jelzés - számát növelni kell Magyarországon