recept

Blog / Termőföldtől az asztalig

Húsvéti fonott kalács

2019. április 19.

Ha valamikor, hát húsvétkor tényleg érdemes nekiállni a kalács-sütésnek. Szerintem a házi péksütemény készítés az egyik legjobb dolog, ami a konyhában történhet.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Húsvéti sonka

2019. április 19.

Ha rajtam múlna, minden héten főznénk sonkát. Jó, hát lehet, hogy a tormát és a retket időnként lecserélném valami másra, de magát a sonkát szerintem nagyon nehezen tudnám megunni.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: Sült ponty káposztával

2019. április 19.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: Halchips

2019. április 12.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: pontyfalatka

2019. április 5.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: Harcsapörkölt

2019. március 29.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: grillezett amúr

2019. március 22.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Nagyböjti halas recept: Pontyfilé diós bundában

2019. március 15.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Töltött paprika - pontyból

2019. március 10.

Nagyböjtben a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) kampányt indít a halfogyasztás népszerűsítésére.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Mákos guba, a megunhatatlan

2018. december 21.

Karácsony mákos guba nélkül? Nem-nem, az teljesen kizárt.