2025. augusztus 19.
Ősi gabonák, bio minőség, valódi kovász: így lehet egészséges és különleges az idei új kenyér – mutatjuk, hogyan!
2025. február 26.
Számos recepttel találkozhatunk, de a legfontosabb kiemelni, hogy a helyes arányok biztosítása elengedhetetlen.
2024. december 12.
Lássuk, melyek azok a hagyományos magyar ételek, amelyek egykoron igen közkedveltek voltak, mára azonban „kimentek a divatból”.
2024. október 4.
A zöld paradicsom íze savanykás, az állaga sem olyan puha, mint a pirosaké. Emiatt másfajta ételekben és másképp tanácsos felhasználni.
2024. július 27.
Sokan azt gondolják, hogy „lekvárhoz” mindegy, milyen gyümölcsöt választunk, pedig a finom lekvárok egészséges, érett gyümölcsből készülnek.
2024. július 26.
Néha érdemes eltávolítani a gyümölcsök egy részét, ha egy ág különösen nagy terhelésnek van kitéve.
2024. május 17.
A bodzavirág nemcsak egészséges, de tésztabundában kisütve az egész család kedvence lesz. Receptet is találtunk hozzá!
2024. április 27.
A rebarbara lekvár elkészítése pofonegyszerű. Savanykás ízeket kedvelőknek igazi ünnepi csemege lehet ez télen a megszokott édesebb befőttek és lekvárok mellett.
2024. április 20.
Kevés finomabb lekvár van a házi eperlekvárnál, pláne, ha tartósítószer-mentesen készítjük el.