2022. augusztus 20.
Hogyan lehet vetőmagnak kinyerni a magot a paradicsomból, hogyan járjak el? Van valami különleges módja?
2022. július 19.
A fűszereknél nemcsak a szüretelés helyes módja és ideje a fontos, hanem a tárolás, feldolgozás is, hogy megmaradjanak az értékes illatanyagok, aromák, színek.
2021. március 27.
Az élelmiszer tartósításának a kialakulása egyidősnek tekinthető az emberiség történetével. Hagyományos értelemben véve az „ősi” tartósító eljárások közé sorolhatjuk a szárítást, az aszalást, a besűrítést, a füstölést, a sózást, a savanyítást, az erjesztést vagy akár a természetes hűtést is.
2021. február 28.
Az univerzális „plug-and-play” szárítókonténer általános rendeltetésű, tehát szinte mindenféle növény szárítására alkalmas, köztük gyógynövényekre, magokra, zöldségekre vagy gyümölcsre, de olyan, szemes terményekre is, mint például a búza vagy a kukorica.